onsdag den 25. januar 2012

Amimono

Helga Isager har igen gjort det. Udgivet den lækreste booklet med fine fine opskrifter til både børn og voksne. Jeg er helt forelsket i stemningen og stilen og jeg er mega stolt over at en af mine børne rockere er med på et af de flotte billeder. Det er Marie Gravnbøl fra Revolver som har stylet den lille booklet, hun er efter min mening en af de sejeste! På hendes blog kan du se mange flere billeder. 

6 kommentarer:

 1. Orv, der ser da ud til at være nogle usandsynligt lækre modeller i den bor (efter at have kigget på revolver). Uha, måske et ønske :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Mums! Lækre billeder og lækkert strik. (og så havde jeg allerede spottet rockerjakken på en anden blog inden dit indlæg her;-) Ja, jeg tror jeg er blevet line-ficeret;-)) Kh Rikke

  SvarSlet
 3. Ja, hun er altså bare så dygtig hende Helga. Har været vild med hendes stil siden jeg så hendes modeller første gang i hendes hyggelige lille bix i Jægersborggade. Den bog skal jeg bare have.

  SvarSlet
 4. Sikke fornemt selskab du er kommet i. Og din jakke lever da fuldt op til resten! Hun ved hvad der er fint, hende Marie :)

  SvarSlet