onsdag den 14. december 2011

Dagen tylskørt

Hanne har fundet noget hæftigt lyserødt guld glimmer stof som nok vil blæse en hver lille pige bagover. Synes ikke det helt kan måle sig med den første glimmertyl, men det er dagens alternativ og jeg har fået lov at hapse nogle meter.
Det er str 3-5 år, måler 30 cm i længden og koster 300 kr inkl forsendelset.
Vil du købe det skal du skynde dig at sende en mail til mig.
Lige nu er der kun dette.

3 kommentarer:

 1. Hej Line.
  Jeg sidder og kæmper med en rapunsel kjole til min Rosa 4 år. Det går fint, men tyllen driller mig voldsomt. Du kunne vel ikke lige komme med en lyn diy til dine tylskørter, eller måske bare et par tip ? Det er godt nok det stive billige tyl jeg har, men mon ikke du har et fif ?
  Kh sine

  SvarSlet
 2. Hej Sine
  Jeg har desværre ikke tid til at lave en hurtig DIY inden jul. En DIY er svær at lave lyn.hurtigt:-)
  Det er lidt en kompliceret opgave at lave et tylskørt da der er mange lag og det er svært at holde styr på alle lagene. Måske kan du lave læg i stedet for at rynke hvis det er det du synes er svært.
  Men hvis du gerne vil rynke så anbefaler jeg altid at sy to rynketråde ved siden af hinanden i stedet for at nøjes med én. Så har du bedre styr på det.
  Jeg har 4 lag i mine skørter og det kræver en hel del øvelse og tålmodighed.
  Håber det lykkes for dig!!! Held og lykke i hvert fald.
  God jul
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Hej Line
  Tak for svar :o)
  Det lykkedes mig at få bakset noget sammen, ikke perfekt, men ok. Det blev noget med en elastik og løbegang,for at kunne styre det. Men det var ikke mindst afslutningen jeg var interesseret i. (Den sorte kant for oven)
  Glædelig jul til dig og dine.
  Kh Sine

  SvarSlet