søndag den 6. november 2011

Jeg sløjfer

Jeg blev pludseligt meget træt af alle mine avancerede projekter som tager så lang tid før jeg når målet og meget træt af at forsvare hvorfor mine priser er som de er, så nu har jeg besluttet mig for at lave småting resten af november og proppe min forsømte shop - ellers ikke en af mine spidskompetencer men wow hvor er det sjovt.

Lige nu sløjfer jeg for vildt. Jeg kan slet ikke stoppe igen!!!

Besluttede mig som det første for at sy 50 sløjfer - det tal har jeg for længst nået.

Køb en sløjfe eller 10 i min butik og brug dem som julegaver.
Der er nøgleringe, hårelastikker og hårnåle i bunkevis.
Kan du ikke overskue at købe gennem butikken så sender du bare en mail til marapytta@gmail.com. Alle tingene har numre og du kan se detaljer ved at klikke på billederne.

God søndag!
PS - Jeg laver selvfølgelig stadig alle jeres bestillinger med glæde - så hvis I vil have quiltede jakker eller andet så hold jer endelig ikke tilbage

10 kommentarer:

 1. Godmorgen Line
  Hvorfor tror folk altid, at "bare" fordi at man selv syr, (og ikke i Kina i en sweatshop) kan man få det få ingen penge?
  Jeg tror at de glemmer alle de kedelige ting, man skal ud af sin timeløn.
  Lys, forsikninger, husleje, den fantastiske MOMS mm. og vupti, lige pludselig er der ikke meget tilbage.
  Du laver fantastiske ting og har de skønneste kursus'er, bliv endelig ved.

  God søndag :0) Pia

  SvarSlet
 2. Nu var det altså ikke for at være negativ....og så alligevel lidt måske:-) Jeg bliver sku bare så ked af hele tiden at få i hovedet at det da er flot det jeg laver men uhhh det er mange penge jeg skal have for det.
  Forstår ikke hvorfor der er et behov for at fortælle mig det. Egentlig er jeg ligeglad med hvad folk tænker, men hvorfor er der et behov for lige frem at skrive en mail til mig for at ytre det?? Får meget tit mails af den slags. Ihhh jeg bliver ked af det. Er det noget med at jeg altså ikke skal tro at jeg er noget eller hvad??
  Tænk hvis jeg stod nede i børnehaven og sagde til pædagogen at det da er dejligt at hun vil passemit barnn og hun gør et virkelig godt stykke arbejde....meeeen det er godt nok irriterende at hun skal have SÅ mange penge for det.

  SvarSlet
 3. Hej Line

  Hvor kan jeg rigtig godt følge dig! Jeg kæmper også med at prøve at sy "lette" og hurtige ting. Men det er jo ikke det der er sjovt. Det er jo ikke der, man bruger sit håndværk. Jeg er ked af at høre, at du lige frem får mails om dine priser. Det er ikke fair. Jeg møder heldigvis også mange, der sagtens kan forstå priserne på godt håndværk :-)
  Dine kreationer er så fine og i min optik er priserne helt rimelige. Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Tak Mette!
  Jeg har heldigvis også flest søde og dejlige kunder, det vil jeg meget gerne lige understrege. Det andet generer mig bare gevaldigt og jeg fik åbenbart bare lige brug for luft og åbenbart lige brug for at lave noget let:-)

  SvarSlet
 5. Jeg er altså blevet bidt af en gal sløjfe, mine ender bare som butterfly´s.

  De kunder/mennesker der synes dine sager er dyre, er også dem der ikke ved hvad kvalitets-stof koster, og hvor meget arbejde der ligger i at lave mønstre, sy op osv osv.

  Men jeg kan dælme godt forstå, at du synes det er træls!

  Knus

  SvarSlet
 6. Hej June
  Jeg overvejded også butterfys...men så gik jeg kold på hvordan de skal lukkes smrt i nakken....jeg var jo blevet enig med mig selv om at det skulle være nemt, så den ide blev skrottet igen.

  Glæder mig til at de dine!

  SvarSlet
 7. Kære Line,
  ja ting tager tid. Folk der ikke selv syr tror vist ofte, at tingene er lavet i et splitsekund. "Kan du ikke liiiige, du er jo så dygtig" .
  Når man selv syr kan man godt forstå, hvad tingene bør koste.
  Jeg kan godt forstå, at det påvirker dig, for håndværket er din stolthed og din levevej. Du ved håndværket er 100% i orden, og ja så er det kedeligt at høre på den slags.
  KH. Viola

  SvarSlet
 8. Du laver de smukkeste ting, og jeg synes faktisk dine ting er billige, når man tænker på det arbejde der ligger bag!

  SvarSlet
 9. Du sløjfer smukt :)
  Jeg bliver særlig ked, når dem der ikke vil betale for lækkert og godt håndværk, gerne kaster adskillige tusindkronesedler efter elendigt syede "designer-varer".

  SvarSlet
 10. Kære Line
  Jeg synes det er helt fantastisk flotte ting du laver, også dine sløjfer :)

  SvarSlet