onsdag den 12. oktober 2011

Spørgsmål

Jeg blev virkelig vred på blogger igår. Alt drillede og jeg kunne ikke overføre billeder. Dem det lykkedes at overføre, hoppede rundt på siden og reagerede ikke på mine komadoer.
Arrrgh!!
Jeg kan slet ikke ha det for jeg er på ingen måde teknisk når det driller.
Pludselig fik jeg besked om at jeg havde opbrugt pladsen og ikke kunne oploade flere billeder før jeg havde betalt 5 dollars (tror jeg det var)
Jeg betaler - men undrer mig egentlig lidt - men ok jeg har da efterhånden mange billeder liggende - synes bare ikke jeg har hørt at det skulle koste penge.
Jeg får en kvittering og få minutter efter får jeg en mail fra Nordea@99plan - filolle et eller andet??????? En eller anden lang email adresse og en mail som helt tydeligt er googletranslated hvor der står at jeg skal bekræfte min tilstædeværelse??? inden 24 timer og oplyse alle mine data til min konto i nordea og ændre adgangskode?????
Jeg har ingen konto i nordea og tvivler på at mailen er sand. Har i hvert fald ikke sent dem mine oplysninger.
Synes bare det er et meget underligt sammentræf.  Nogen som har prøvet noget lignende??
Jeg slukkede computeren og tændte en røgelsespind (dem er jeg helt afhængig af i øjeblikket) og brugte resten af aftenen foran fjerneren - så ingen DIY endnu.
Men den er på vej og nu kan jeg godt uploade billeder igen......

11 kommentarer:

 1. Du må ALDRIG ALDRIG svare på denne slags mails. Bankerne skriver altid, at de ALDRIG sender mails ud, om at man skal oplyse kontonumre og adgangskoder og den slags. Det er spam/virus/hacker der er i gang med at luske oplysninger ud af dig.
  Måske du skulle køre en scanning af computeren?
  Jeg har ikke hørt om, at man skal betale for at have sin blog. Der er jo mange der har blogget længe og lagt mange billeder ud og det koster da ikke noget.
  Ganske fornuftigt at du bare lukkede ned i aftes. Tror jeg var en god idé :)

  SvarSlet
 2. Hejsa.
  Jeg betaler for at uploade billeder, fordi jeg har overskredet max for hvad man kan, når det er gratis. Jeg tror det er ca. 5 dollars om året, jeg skal betale. Og ja, den der Nordea-mail er ren fusk! Jeg har ikke selv fået sådan en, men hørte om dem i radioen for nylig.
  Håber det hele opfører sig ordentligt i fremtiden :-)
  Vh Trine

  SvarSlet
 3. Ja, det med at man har opbrugt billedpladsen er ganske almindeligt. Og så køber man mere plads, hvilket ikke er så forfærdelig dyrt. Anne apfelstrudel har vist gjort det, så du kan evt spørge hende ved lejlighed hvis du ikke har fået det til at fungere.

  Skal man tage noget blodtrykssænkende med i aften?? ;)

  Kh

  SvarSlet
 4. Hej Line

  Man løber tør for billedplads på et tidspunkt og skal købe ekstra plads i sit Picasa album - men ikke noget med Nordea eller oplyse kontonumre mm!! Men de 5 dollar passer meget godt. Og så kunne man tænke, at man da så bare kan slette nogle af billederne i sit Picasaalbum - men gør ALDRIG det. De billeder du sletter vil efterfølgende stå som tomme hvide felter i de indlæg på din blog, hvor de er blevet brugt. Så betale de 5 dollar, når det er :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Man kan også slå sig sammen nogle stykker og lave en fælles blog . På den måde får man ekstraplads på sin egen oprindelige blog. Den ekstra kan være en slags proformablog bare for at få ekstra plads. Jeg forstår ikke logikken i det men det virker .Og så er det gratis.
  Har selv haft det problem .Vi var så flere som lavede en ekstra blog sammen. Og vupti.
  Håber det lykkes for dig .

  SvarSlet
 6. Kære Line

  Det med Nordea er et sammentræf !

  Jeg får Nordeamails i mn spam ca en gang om dagen de vil gerne have at jeg bekræfter mit kodeord og kontonummer osv.....FISHING hedder det OG du må ALDRIG svare for så tømmer de din sparegris ;-)

  Knus

  SvarSlet
 7. Får samme mail fra nordea (uden at have konto der) og det har ikke noget med den ekstra lagerplads du har købt at gøre! Som de andre siger skal man bare ignorere mailen og/eller blokere den.

  SvarSlet
 8. Godt du ikke fik svaret på den mail, for det er helt sikkert fup. Forstår til gengæld ikke, at du kan holde røgelsespindene ud :-)

  SvarSlet
 9. Hej Line! Øv, tingene skal bare fungere! Som de andre allerede har skrevet er det ikke en mail fra Nordea. Jeg har lige været på min Nordea-netbank og der skriver de om de falske mails, der blir' sendt rundt i deres navn.

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 10. Som andre fortæller, er det helt normalt, at skulle betale for mere plads. Nogen kommer ud for det, andre ikke, men jeg betalte for længe siden og har ikke haft problemer siden.
  Problemet med mail fra Nordea og faktisk også fra TDC, er skide irriterende. Det er hackere og hvis du åbner dem har de adgang til dine sider og kan i nogle tilfælde selv finde vej til din netbank og andre ting. Hvis man oven i købet svarer dem og giver de oplysninger de beder om, jamen så er der jo frit slag for dem. Hold øje med dine sider og dine konti med jævne mellemrum og svar ALDRIG på den slags henvendelser og åben slet ikke mail fra hverken Nordea,Tdc eller lignende. Jeg har talt med dem selv og de ville ALDRIG benytte denne vej til kunder. Håber du slipper for flere problemer.

  SvarSlet
 11. Jeg kan varmt anbefale WORDPRESS - med UnoEuro som Hosting. Jeg betaler meget små penege om året - og det fungerer bare.

  SvarSlet