mandag den 3. oktober 2011

Små grønne oaser

På Istedgade faldt mit øje på den fineste lille miniature oase midt på vejbanen. Dækslet er faldet af og bilerne suser forbi.

5 kommentarer:

 1. Hvor fint...ja tænk en gang hvordan kbh kunne ser ud, hvis bare den fik lov...;))

  SvarSlet
 2. Jaaaa hurra jeg ELSKER din blog. Og hvis det ikke var fordi jeg selv er skrædder og burde kunne sy alt selv havde jeg fluks meldt mig til workshop. Kan se på dit portfolio at vi har arbejdet nogle af de samme steder og med samme mennesker, men tror aldrig at vi har mødt hinanden.

  Mvh Mette Marie

  Ps du har syet en jakke i noget fantastisk stof med fugle og havfruer på kan du huske hvor der er fra, eller hvad det hedder?

  SvarSlet
 3. Hej Mette Marie
  Jeg har lige været hele din blog igennem - kunne slet ikke stoppe! Hvor er det sjovt vi har nogle af de samme referencer. Min mand er helt tosset med jagt så jeg viste ham billedet af dig i din "jagtstue". Mega sejt!
  Og så prøvede vi ihærdigt at finde ud af hvad det er for en butik I har, du og din kæreste. Kan du løfte sløret for så skal vi da helt klart forbi og kigge. Det ser jo så fint ud med udstillingen!
  Kh Line

  SvarSlet
 4. og forretsen - jeg ved ikke lige hvad det er for noget fugle/havfrue stof du mener?

  SvarSlet
 5. Forretningen hedder guns and Gents vi har en meget dårlig hjemme side men jeg sidder pt og laver en ny. Den ligger i skindergade i Kbh k, på mandag åbner vi ogs en på strandvejen Hellerup. Jeg sender dig lige en mail med billed at det stof, det er så skønt.

  SvarSlet