søndag den 16. oktober 2011

Laaaange lækre faste rouleauer

Hold da op et hold! Tror aldrig jeg har haft så produktivt besøg på min syskole. Det er helt vildt hvad de har nået i løbet af weekenden og det er jeg alt for træt til at fortælle så meget om lige nu - det må vente til imorgen!
Men jeg må lige blære mig. Se lige nogle lange smukke rouleauer det er blevet lavet idag. Jeg blir helt varm inden i......men jeg er også en nørd! Helt faste og lækre og meget tynde.
Jeg har lært den smarte teknik af en afgansk mand som jeg en gang arbejdede sammen med for mange år siden. Elsker det og så er det slet ikke så svært - bare mega blæret!!!!
Jeg holder workshop igen d 12+13 november. Det bliver årets sidste så meld dig på marapytta@gmail.com hvis du vil være med. Tænker at vi skal lave en masse julegaver.....og måske rouleauer???

5 kommentarer:

 1. da jeg for nylig skulle lave en rouleau kunne jeg simpelthen ikke huske hvordan man gør, altså hvordan du har lært mig det, jeg må vist lige have en ekstra time en gang!

  SvarSlet
 2. De ser lækre og flotte ud!!!! Viser du en Tutorial :)) Hilsen Janie

  SvarSlet
 3. Jeg har en enkelt gang forsøgt mig med en rouleau, og bandede og svovlede undervejs! Så jeg vil gerne se dit trick!

  SvarSlet
 4. Uh...SMUKT altså! Kommer der mon en DIY på disse rouleauer?

  SvarSlet
 5. Scrolllllllllede ned og ned og ned - og tænkte at der nok kom et DIY-insiderfif til de smukke rouleauer for enden af de gode billeder ;-) venter i spænding&håb - mine blir mere fede og slaskede og ikke nær så smukke som dine, så gi lige et lille hint! KH Lisbeth

  SvarSlet