torsdag den 29. september 2011

Line i himlen!

Kender du Hvidberg? Dejlig finurlig stofforretning i Løngangsstrædet. Den er helt sin egen og har en helt særlig atmosfære. Man tror næsten ikke man er i lille København når man træder ind.
Jeg er altid kommet der og har altid været fuldstændig bjergtaget af alle de fine kvaliteter og kilometervis af smukke tern. Faktisk får jeg hjertebanken og bliver lidt forfjamsket hver gang jeg skal forsøge at vælge den helt rigtig metervare. Jeg synes det er dyrt - MEN jeg synes godt det kan betale sig at ofre ordenlig kvalitet på noget der tager en masse tid at sy!
Billederne taler vist for sig selv - det er et paradis for en stof junkie som mig! Og ja, jeg har åbenbart mange billeder på mine indlæg i øjeblikket - har svært ved at begrænse mig når det er lækkert.

6 kommentarer:

 1. Ja det er en skøn skøn butik! Har dog ikke været der i flere år, men jeg må vist snart en tur derind :-))

  SvarSlet
 2. Ingen tvivl hos mig. Hvidberg er den fedeste butik!

  SvarSlet
 3. Er da bestemt skrevet ind i ekskursionskataloget. Tak for tippet.

  SvarSlet
 4. Åh, Hvidberg :). En hel tidslomme at træde ind i. Det er så skønt, og så dyrt... Men hele oplevelsen med prissystemet og indpakningen, er det hele værd :)

  SvarSlet
 5. Dén kendte jeg ikke. Men siden Gera stoffer lukkede, har jeg kun været på visit i City Sycenter i den indre by. Men det er jo totalt old school og ser ud til at være mange besøg værdige. Måske lidt Østerlandsk Thehus for stofjunkier? ;-)

  SvarSlet
 6. Åhh nogle tern. Lige til mig :).
  Dér må jeg forbi næste gang jeg er i kbh.

  Kh,
  Synne

  SvarSlet