torsdag den 1. september 2011

Lille vest

Bare en lille vest med prikker på en dag hvor der nok desværre ikke kommer til at ske meget andet end et dødsygt momsregnskab....
Nogen vil mene at dette bare er en ordinær vest - jeg vil nok mere kalde den en gennemarbejdet marapytta klassiker med god pasform. Jeg arbejder meget med ideen om at få produceret mine mønstre, så jeg kan sælge dem til alle jer som spørger. Med mængden af forespørgelser kunne man godt fristets til at tro at der var et marked? Desværre har jeg slet ikke tid nok i verden til at kopiere alle de mønstre i hånden, så jeg må skuffe gang på gang.
Men hvad ville i betale for sådan et mønster? Jeg er jo i skarp konkurrence med fx stof2000 - vil dog ikke mene at kvaliteten er så svær at konkurrere imod, nok mere prisen.....

18 kommentarer:

 1. Uha ja, kom i gang :). Jeg tænker, at det for dine mønstre vil være ok at give 80-100 kr (sådan har jeg det i hvert fald). Måske mere hvis det er et meget kompliceret mønster.

  SvarSlet
 2. Jeg ville godt give omkring 150 kr til voksenmønstrene, især bukser, jakker og kjoler. Det er jo styles man kan bruge igen og igen. Man kunne eventuelt også lave kombi med 2 mønstre på samme ark...

  SvarSlet
 3. Jeg vil helt sikkert gerne købe et voksenmønster for 150 kr. Det er ikke dyrt for et gennemarbejdet mønster og en god pasform! Jeg håber det lykkedes!!

  SvarSlet
 4. 150 kr er nok i overkanten for mig medmindre der er mere end et mønster på. Synes 80-100 kr er mere rimeligt for et enkelt mønster. Pasform er vel stadig individuel og selvom mønsteret er super gennemarbejdet, skal det ofte tilrettes individet alligevel?
  Mht mønster, kan du så evt ikke lave dem som elektroniske filer (pdf) hvor man selv skal printe dem ud og sætte dem sammen? Har downloadet mange fine mønstre på den måde - det optimeret din tid og udgifter, og så kan prisen måske også blive lidt lavere pga lavere udgifter til forsendelse mm?

  SvarSlet
 5. Du skal da bare lave en bog med alle dine mønstre.. den ville jeg med glæde købe..!
  Hvis jeg skulle købe et mønster, ville jeg nok også ligge på omkring de 100kr.. (+/- alt efter hvad det var)

  SvarSlet
 6. Jeg vil også mene 80-100 kr. For mig er der ingen forskel på børne og voksen mønster. Et kombi ark kunne være super smart. Det gav jeg gerne mere for... Juhu. Sæt igang!

  SvarSlet
 7. Ikke over 100 kr. 75-80 kroner virker rimeligt. Synes godt om ideen med mønstre som pdf-fil, så slipper du også for besvær med porto og forsendelse.

  SvarSlet
 8. 150 kr er ikke for meget. Med al det arbejde bag. Det ville jeg gerne give.

  Du laver nogle fantastiske ting Line!

  KH Nathja

  SvarSlet
 9. Jeg er også på ideen med en bog - den gode Wenche må kunne sætte dig i forbindelse med Claus Dalby fra forlaget Klematis ;-)

  Alternativt er pdf-mønstre, man selv printer og sætter sammen, som én nævner, også en virkeligt god idé.

  SvarSlet
 10. Synes pdf-mønstre lyder som en god ide. Så kunne du forhandle dem fra din web-shop

  SvarSlet
 11. Jeg synes også godt om idéen med pdf-fil. MEN det er noget lækrere at få det på papir uden at skulle klistre sammen, synes jeg. En bog er den ultimative luksus :-) Og noget, som jeg også gerne ville betale for :-)
  Mht. til pris mønstrene, så afhænger det også (som nævnt ovenfor) om man får mønstret i flere str.
  Pøj pøj med alt det spændende, som du har gang i. Jeg håber, at det bliver alt det, som du ønsker.
  Kh. Viola

  SvarSlet
 12. Hvis mønsteret fås i flere størrelser, så synes jeg at 80-100 kr er en ok pris. Det ville jeg med glæde give for dine lækre mønstre. Hvis det kun er en enkelt størrelse, så synes jeg at 80-100 kr er lige i overkanten, særligt hvis det er børnetøj.

  En bog ville være über-luksus, og jeg ville købe den med det samme!!!!!

  Det ville være så fantastisk at kunne købe dine vildt lækre mønstre :o)

  SvarSlet
 13. Jeg ligger omkring 100-150 kr for mønster. En samlet bog ville være mega lækkert, og et lille plaster på såret, når man godt kunne tænke sig at gå på sykursus, men desværre bor i jylland ;-)
  mvh Tina

  SvarSlet
 14. Kunne det mon ikke lade sig gøre at tegne mønstrene op på store ark a la dem i syblade/bøger og få dem trykt? En bog lyder også meget lækkert, men det er jo et kæmpe arbejde.

  God weekend
  trine

  SvarSlet
 15. Det afhænger lidt af detaljegraden, hvor god syvejledningen er og hvor mange størrelser (mere end S,M og L -TAK!). 60-80 kr for et mønster med en slags beklædning. 100 kr er max, men så er det også et mønster trykt på stort, tykt papir og en detaljeret syvejledning, hvor der er kælet for detaljen og med mange finesser.

  Børnetøj . jeg betaler med glæde 80 kr for Oliver + S, for de er gennemarbejdede.

  SvarSlet
 16. Tusind tak for alle jeres kommentarer - det var rigtig rart at få lidt response og jeg tager det hele med i mine overvejelser. TAK!

  SvarSlet
 17. Nu er jeg måske lidt sent til festen, men jeg mener, at det, som det danske mønstermarked mangler, er mønstre til forskellige skålstørrelser. I Danmark lider mønsterkonstruktører stadig af den afsindige idé, at stor barm kun findes i størrelser over str. 44, og derefter er der kun én størrelse stor barm. I USA har de for længst regnet ud, at det er en god idé at lave mønstre med flere "cup sizes", se f.eks. http://www.simplicity.com/c-377-a-b-c-d-cup-sizes.aspx.

  Og din vest er rigtig fin, men den ser nok ikke lige så godt ud på alle størrelser barm.

  SvarSlet
 18. Og damer under str. 44 har jo også forskellige størrelser barm.

  SvarSlet