søndag den 10. juli 2011

Babyer søges

Jeg er startet forfra, sådan helt fra scratch. Laver nye mønstre som er MINE HELT EGNE og som har en PASFORM som jeg kan stå inde for! Synes godt nok der findes meget skidt på markedet, hvor jeg tænker, at det da ALDRIG kan ha´ været prøvet på et barn, inden det blev sendt i trykken. 
Derfor søger jeg i første omgang et par babyer i str 56, 62 og 68. Gerne flere af hver slags så jeg kan lave en ordenlig test og gerne nogen der bor i nærheden, så det ikke bliver for besværligt at mødes et par gange hen over den næste tid. Jeg bytter gerne med noget tøj som tak for hjælpen!
Har du en baby jeg må låne må du meget gerne maile til marapytta@gmail.com.

Drømmer om at jeg en dag kan sælge mine mønstre for der er rigtig mange af jer der spørger. Desværre er det endnu ikke en mulighed. Har ikke lige helt regnet ud hvordan det sådan rent teknisk og økonomisk  skal kunne lade sig gøre, så ind til videre er det kun mine dejlige syhold der kan boltre sig i herlighederne!

16 kommentarer:

 1. Har du overvejet at udgive en bog med de mønster du laver såsom din jakke den alle syr og alle de andre mønster ... jeg køber med garanti din bog med glæde :) Ja tak :)

  SvarSlet
 2. God ide, Helle!
  Jeg har en babypige str. 62/68, men bor i Brønderslev, så tøjet skal sendes.
  Det er en mulighed i mangel af lokale babyer :)
  Venlig hilsen Louise

  SvarSlet
 3. Ja! Det har jeg sandelig overvejet:-)

  Louise: Jeg tror desværre ikke det går at sende det, jeg skal helst selv være med for at se om det passer - men tusind tak for tilbuddet

  Første baby er fundet!

  SvarSlet
 4. Gid jeg havde en baby du kunne låne Line!!!
  (skulle man overveje at få sig en...).
  Skulle du få brug for en pige eller dreng i Max og Roses alder så sig endelig til!!!

  SvarSlet
 5. Synes måske det er lige lidt meget at lave en baby bare fordi jeg skal lave nye mønstre.... men så alligevel?? Vi skulle måske overveje at lave en samtidig??

  SvarSlet
 6. Min kommentar blev væk, men har sendt dig en mail.

  Jeg stiller gerne Anker til rådighed, har lige tjekket på rejseplanen.dk at vi kan være hos dig på 22 min! Så det må da siges at være tæt på;-)

  SvarSlet
 7. Årh Line jeg ville elske at være på barsel sammen med dig!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 8. Det lyder spændende! Min er efterhånden en stor 68, så det skal gå hurtigt, men vi er da klart med på den? Skal dog hjem på ferie d. 22. og læææænge, så hun vokser nok ud af 68 i mellemtiden. :)

  SvarSlet
 9. Hvor fin ide at låne babyer :-). Jeg stemmer også for en bog med skønt tøj til voksne.

  God sommer og held og lykke med baby-jagt

  SvarSlet
 10. Hej Line,

  Sig til hvis du mangler en dreng i str. 92:-)

  For mange år siden (nok 12-13 år) var jeg i praktik hos en dame der hedder Birgit, hun har et firma der hedder BK Dress (det ligger i mundelstrup udenfor Århus), hvor hun producerer sine egen mønstre, pakker dem, og sælger dem til stofbutikker. Jeg aner ikke om hun stadig laver mønstre, men firmaet eksisterer stadig hvis man googler det. Jeg tænkte bare at hun måske havde nogle gode råd....
  Det var lige et forslag, men egentlig så ville en bog da bestemt også være et hit, som ville blive revet ned af hylderne:-)

  SvarSlet
 11. Kan kun være enig i at der findes mange mærkelige mønstre, hvor pasformen er helt firkantet...
  Held og lykke med projektet...glæder mig til at høre nærmere...

  SvarSlet
 12. Det tænkte jeg (desværre) nok :) Men sådan er det jo, når man bor i en udørk :)

  SvarSlet
 13. øv jeg ikke bor i nærheden - for ellers har jeg gerne (snart) en dreng som stiller klar:-)

  SvarSlet
 14. Hej Line, jeg har en baby (dreng) på 10 uger, han var 60 cm for en uges tid siden. Så mon ikke han er en str. 62. Jeg kan sagtens i starten af august, alternativt ultimo juli...bor på østerbro...

  Kh Lone

  SvarSlet
 15. Eigil er på! Dog vist stadig mest en str 50, men så kan han sikkert være i en 56 efter ferien. Kan måske godt komme forbi Rum11 før....lad os tales ved.
  K.h. Tina

  SvarSlet
 16. Jeg har en skøn fyr på knap 6 mdr og str. 68 og snart på vej videre op. Bor i Søborg, SMS gerne på 51201469 - det skulle være muligt at komme forbi inden for de næste par uger.
  Mvh. Susse
  Susse.bie@hotmail.com

  SvarSlet