lørdag den 18. juni 2011

Ny side

Jeg har lavet en ny side med billeder af de ting jeg har syet gennem tiderne. Flere har spurgt til det, så nu har jeg taget mig sammen og har fået slået hul på det store arbejde det er at finde alle de gamle billeder frem! Der er mange billeder og det er langt fra det hele der er kommet på endnu. Noget af det korser jeg mig virkelig over, men det er sjovt at se udviklingen og jeg kan huske hvert eneste stykke tøj som var det igår jeg syede det. Hvis du har tid så tag et kig her.

9 kommentarer:

 1. Wow, hold op, hvor er det fantastisk, Line. Øjenguf for alle pengene.

  kh,
  Trine

  SvarSlet
 2. Det er det herligste bilde. Helt fortryllende. :))

  SvarSlet
 3. Synes det er en imponerende og lækker samling ! Du skulle korse dig hvis IKKE der var udvikling svt tidernes skiften men det er der og dog stadig en rød ( Line) tråd :-)

  God weekend
  KH

  SvarSlet
 4. Mums! -lækkert:))

  Go weekend!

  Kh

  SvarSlet
 5. Det er så fortryllende at kigge de billeder igennem :0)

  SvarSlet
 6. Nice desk. Is it a special brand?
  Bjør
  p.s. I'm still sooo happy with your lovely embroidery book!
  I making lots of small buttons with this artwork. So thanks again!
  Do you have a tip for other lovely danish needlework books from the 60's/70's? For small needlework patterns?

  SvarSlet
 7. Hvor sjovt at gense, jeg har ved jævne mellemrum fugt med i hvad du har lavet og i 2007 fik jeg selv vores efternøler og begyndte at interessere mig for at sy - årsagen var, at jeg havde set noget børnetøj, som var syet i de kønneste stoffer, men især stoffet fra Sødahl, som jeg går ud fra der er, har jeg altid elsket - og der ligger nogle duge i min samling, som jeg stadigvæk ikke kan lige at klippe i.
  Millelouise

  SvarSlet
 8. Hold da lige op! Jeg er imponeret, hvor er du bare sej :-) Jeg synes alle dine værker er super flotter. Studsede lige en ekstra gang over voksen-skoene -mon der findes et mønster på dem? Måske fra Elsebeth Gynther? En skam du bor så langt væk, for jeg kunne godt bruge et kursus i at sy bukser til mig selv. Jeg må drømme videre ... KH May-Britt

  SvarSlet
 9. Wauw!!!!!!!!!!!
  Du er så dygtig og sej... Elsker din stil - og kunne eje det hele...
  Skægt at se Karolines 'bryllupskjole' blandt de lækre sager..;)
  KH Anne

  SvarSlet