søndag den 19. juni 2011

En lille ny fiks model

Sommerbody - eller hvad hedder sådan en lille sag som dennne her egentlig?
Planlægger at lave et nyt hold efter sommerferien for mødregrupper og barslende kvinder. Et hold hvor man kan medbringe både baby og symmaskine.
Derfor er jeg gået igang med at lave en masse nye baby ting og sager så der er noget at tage fat på for dem med babyer. Har ikke været så flittig på det område længe, men århh det er kære ting der kommer ud af det - i mini størrelse!
Her den første sag, syet i Liberty (printet hedder Melly,) købt i en af mine yndlings stofbutikker - City Sycenter - i Valby. Her kan du altid få kompetent vejledning og de har masser af klassiske kvalitets metervarer som ikke er til at få fat i ret mange steder. Jeg anbefaler varmt!
Har siddet den sidste time og banket trykknapper i. 14 stk i alt - det tager altså desværre for lang tid til nogen sinde at kunne sælge den lille sag videre, desværre - min evige frustration!
Men du kan komme ned og sy den selv! Faktisk er der ledige pladser på tirsdagsholdet. Et daghold i timerne 10-13. Vil du høre mere eller have en plads, kan du skrive til marapytta@gmail.com

11 kommentarer:

 1. Åhh hvor er den bare fin Line. Totalt ynglings :) Og fine nye mærker du har fået lavet. Ses. Snart.

  SvarSlet
 2. Nej nej den er bare for nuttet!! Min lille pige bliver da nødt til at have én - og vi kan da ikke vente til efter sommerferien! (Men barselshold lyder fantastisk). Kan man ikke købe mønsteret af dig indtil da? Eller dragt og selv sætte knapper i :-)
  Hilsen Marie

  SvarSlet
 3. baby-buksedragt. Kunne det være navnet? Den er godt nok sød! Barselshold kunne lige været noget for mig, men måske er turen lidt for lang fra Viborg:-)

  SvarSlet
 4. Er også helt solgt til den dragt....

  SvarSlet
 5. Du skal da købe dig en tang til det! Den koster ikke sååå meget, men den øgede livskvalitet - ahhhh!!! Det er alle pengene værd.
  - Katharina

  SvarSlet
 6. Wau wau hvor den er fin - den kunne jeg godt tænke mig at sy også ved lejlighed. Er helt misundelig :-)

  SvarSlet
 7. Denne var jo bare så herlig! Ser utrolig behagelig ut! :)

  SvarSlet