fredag den 24. juni 2011

Dreng & pige #1

Men kærlig hjælp fra Mette fra City sycenter er jeg nu den lykkelige ejer af en helt uundværlig Prym tang. Hvorfor har jeg ikke haft sådan én før nu????? Det er ikke længere nogen sag at sætte trykknapper i og så gad jeg godt lige sy lidt flere af de søde sommerbodyer. Afprøvede lidt forskellige modeller, både til dreng og pige! 
Men, der er et MEN. 
180 cm halveret skråbånd klippet og foldet cm for cm i alle bodyens kanter, det tager stadig 100 år at sy, så ikke noget jeg overvejer at producere mere af. Modellen er vist tænkt som en udfordrene opgave til mine syhold. Den er rigtig svær at sy og helt igennem lækkert udført med blærede detaljer!

11 kommentarer:

 1. De er simpelthen så fede, Line. Drenge sommerdragten er skøn og humoristisk med slips, mens flæseærmerne på pigedragten går den så fin og tøset.

  Det er virkelig så ærgerligt at jeg geografisk er for langt væk til dine workshops, for hvor ville jeg elske at lære den fine finish og lækre detaljer du hele tiden fremviser. :)

  SvarSlet
 2. Ahmenaltså og forsøren hvor er de begge flotte. JEg er vild med slipsedetaljen. Måske på en T-shirt til en større lille drenge også ville være cool :)
  Katharina

  SvarSlet
 3. DEt er jo det fineste af det fineste. Jeg er imponeret over hvor helt igennem skønne sager du laver. Det er så smukt:)

  SvarSlet
 4. Åh nej, hvor er du altså dygtig. Det er jo helt vildt!
  Og åh nej, hvor blev jeg trist, da jeg læste, at du ingen planer har om at lave flere... ;)

  SvarSlet
 5. Nej, Line - hvor er de fede.....den drengedragt - den er simpelthen genial!!

  Og ja, en prym-tang er ganske uundværlig....jeg har ikke tal på hvor mange trykknapper, jeg har brækket op igen, førend jeg blev med prym-tang :-)

  SvarSlet
 6. Hold nu op, hvor er de fine! Gad fileme godt købe tøse udgaven.....

  SvarSlet
 7. Den drengedragt er for cool Line

  SvarSlet
 8. Så fint, er som altid imponeret:-) Og tak for tippet med den tang, sådan en må jeg ha'

  SvarSlet
 9. Nu når du er oppe på så mange meter kantebåndskreering så har du vel den dippedut man hiver dem igennem ikke så man bare sætter strygejernet på den ene side og tadaa ud kommer kantebånd??? Ellers spørg i city sycenter - bare lige et tip :-D fine dragter

  SvarSlet
 10. SMUKT - Ville også gerne købe pigeudgaven!!! ;-))

  SvarSlet