lørdag den 7. maj 2011

To kasser retro tapet

Sælges for 10-20 kr meteren på adressen er Westend 20 på Vesterbro!
Kom forbi og tag et kig.

25 kommentarer:

 1. Stop så med alle de fristelser!
  Jeg vil jo vanvittigt gerne have fingrene i noget af det tapet.

  SvarSlet
 2. Hej Line
  Har sendt dig en mail... Forresten tak for DIY om samlingen af skråbånd. Vil du lave en DIY om selve påsyningen af skråbånd, jeg plejer at gøre ligesom du viser, men synes alligevel ikke det rammer pænt på bagsiden...jeg ved godt du har forklaret mig det før på min blog, men ønsker mig en DIY?? Please.
  KH Mia

  SvarSlet
 3. har du mere tapet. Jeg skal tage hele turen fra sydsjælland for at komme og kigge, men gør det gerne hvis det ikke er solgt. Mvh maria (Maria@retro-vintage.dk)

  SvarSlet
 4. Her er masser af tapet tilbage, men vi skal lige aftale en tid hvis du kommer ind til byen. kl er ved at være mange men mødes gerne med dig her nede.

  Mia, er det noget specielt du gerne vil købe?

  Jeg skal nok lave en DIY en dag, men lige den problematik du nævner er meget noget med øvelse. Det er rigtig svært at forklare men lur mig om jeg ikke har et par fif:-)

  Kh Line

  SvarSlet
 5. Åh.. Har du noget tilbage sOm du vil sælge til en jyde..?:) Kh annchen

  SvarSlet
 6. Billede 1 kunne jeg godt tænke mig nr. 2(små hvide blomster på gul), 3(koral/gul) og 4(blå/lilla) og billede 2 den lige i midten (store blå blomster). 2 meter af hver hvis du har dem endnu?
  KH Mia

  SvarSlet
 7. Mia, jeg har samlet 4,5 meter til dig af dem du bad om. Havde ikke noget af den på billed 2 og kun 1/2 af den blå/lilla.
  Du får det for 100 kr og betaler selv forsendelses omkostningerne.

  Mail mig din adresse, så mailer jeg et beløb når jeg har haft mulighed for at tage på posthuset.

  Hvad skal vil ha, Anne?

  Kh Line

  SvarSlet
 8. Hej.
  hvor er de fine! Jeg kan desværre ikke nå forbi idag, så kunne jeg aftale med dig at købe noget af det? hvis der er mere tilbage? Er mest hooked på de to nederste i den øverste kasse.
  Venligst Pernille :)

  SvarSlet
 9. Hej Pernille. Der er kun den lyserøde tilbage af dem du nævner. Vil du ha´noget af den? 20 kr meteren og du enten henter selv eller betaler for forsendelses omkostningerne.
  Kh Line

  SvarSlet
 10. jeg fik ikke lige set at du havde skrevet. Men jeg er interesseret i alt det du har tilbage, hvis du vil sende det til mig. Jeg skal nok betale forud for det hele. Mvh Maria

  SvarSlet
 11. Jeg ville rigtig gerne sende dig en mail, men jeg kan ikke finde din mail adresse nogen steder, men jeg er som nævt MEGET interesseret i at købe så meget som du har, men selvfølgelig er jeg med på at man skal dele, det bliver for sent for mig at tage helt ind til byen idag, det tager et par timer hver vej, og med en lille nyfødt er det lidt uoverskueligt, men hvis du vil sende det til mig ville jeg blive meget glad.
  Mvh Maria (Maria@retro-vintage.dk)

  SvarSlet
 12. Maria, det må du gerne men der er ret meget og jeg skal lige måle op før jeg kan give en pris, men det er 20 kr meteren

  SvarSlet
 13. Nu er jeg forvirret, er der to "anonyme" maria´er nu?? Eller er I den samme:-)

  SvarSlet
 14. Det er den samme, jeg viste bare ikke helt om den første ting jeg skrev var kommet frem, men man skal åbentbart have tålmodighed. Jeg vil gerne købe det hele. Så du måler bare. Jeg håber selvfølgelig at der er lidt af "de fede tapeter" tilbage også. Jeg venter spændt. Mvh Maria (den anonyme ;))

  SvarSlet
 15. Ha ha, godt! Hele badulen er din så. Min mail er marapytta@gmail.com
  Jeg synes der er masser af fede men det er jo en smagssag.

  Pernille den lyserøde er lagt til side til dig.

  SvarSlet
 16. Måske du kan melde tilbage på min mail, hvor meget der er jeg kan købe, da jeg ikke sidder ved computeren det næste stykke tid. Maria@retro-vintage.dk Mvh maria

  SvarSlet
 17. Hov nu havde du lige skrevet, det går godt nok hurtigt. - hurra jeg vil meget gerne købe hele baduljen. Jeg sender dig lige en mail. mvh maria

  SvarSlet
 18. Hej Line
  Har du mere tilbage i sådanne pastel lilla/lyserød/blå farver? Min mand skal ind til byen i morgen eftermiddag - måske han kan komme forbi og hente det hvis du har mere?
  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 19. Hele baduljen er solgt!

  SvarSlet
 20. Nå for Søren, det var en skam. Men det var da også et fint tilbud :) Fortsat god dag.

  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 21. Hej Line
  Tak! Vil rigtig gerne have noget af det lysserøde :) 3 meter? Jeg kan hente det imorgen hvis du er ledig der? (sender lige en mail)

  SvarSlet
 22. Neeeej....sikke et KUP!!! Så er man en smule ked af at bo på landet udenfor Randers:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 23. Ej hvor er det bare en SKAM at jeg bor i Århus! Ville have elsket at shoppe amok i din kælder! :D

  SvarSlet
 24. NU bliver jeg helt vild.. hvor er de bare mega skønne. kunne jeg be om en meter af hver af de blå du har? og nummer 5 i øverste kasse fra toppen? kan det ligges til side?
  emilie87@live.dk

  mvh Trine-Emilie

  SvarSlet
 25. Desværre er alt tapet forlængst solgt!

  SvarSlet