fredag den 20. maj 2011

Støtte

Vi har ved et tilfælde fundet hinadnen i Rum11. Jeg er så vild med det og det er så meget guld værd at det er svært at beskrive.
Igår fik jeg brug for støtte pga af aaaaaaalt for mange sindsyge opgaver på én gang. Efter en arbejdsdag der hed 04.45-01.00 og igen fra 06.30...endte det i tudeflip på køkkengulv og min kære sidemand var der på pletten med både kram, lækker frokost og kaffe fra den lokale! TUSIND TAK!
Jeg syer kunstprojekt for Cecilie Manz som skal males og sendes til Paris lige om lidt, mens jeg flytter, underviser, syer konfirmatinskjole, svarer på mails osv osv og det HELE bare driller og driller.
Hvis du sidder og venter på svar fra mig eller på en bestilling, så beklager jeg. Jeg er frisk og på banen igen på mandag og tager fat i alle de mange ting som står på min liste.

5 kommentarer:

 1. Åh hvor ægte stress bare gør ondt i krop og sjæl. Bare at læse om det giver mig hjertebanken. Hold fri, spis is og kage, se gode film, gå en lang tur og sov sov sov. Mvh Louise

  SvarSlet
 2. Du af alle burdet komme på en LANG og meget rolig ferie!!!!!!

  SvarSlet
 3. Så godt med venner i nøden :) Vigtigt... Men må vist give Gaia ret!

  SvarSlet
 4. Godt, at Camilla var på pletten:-)
  Tror også du bør unde dig selv og familien en dejlig laaang ferie, hvor pulsen kommer helt ned og hvor der er tid til bare at fise husleje af.
  Kh K

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde ord! Jeg er så småt kommet oven på igen - jeg er jo vandt til sindsyge arbejdsforhold som selvstændig i mode branchen - ja, det er ingen nem sag:-).....men jeg kan fortælle at vi faktisk SKAL på ferie meget snart. Vi har været så over hyber heldige at få en rejse foræret af min mor. Lilly mener vi skal til Gran Canaria eller Tenerife, Seb og jeg mener måske at Grækkenland kunne være et dejligt mål. Faktisk er vi lidt lige glade, bare vi kan holde fri og der er sol, strand og børnepool (krav fra Lilly)!

  SvarSlet