onsdag den 4. maj 2011

Plads på dagholdet

Jeg har et par ledige pladser på det eftertragtede dagshold om tirsdagen.
Det er hver tirsdag fra 10-13 - prisen er 900 kr for 4x3 timer.
Du kan læse om selve syskolen her og du kan tage et kig på alt det de flittige elever får kreeret her...det er ikke så lidt skulle jeg hilse og sige!
Vil du sikre dig en plads og gå til syning på Vesterbro, hen over sommeren, sammen med 6-7 andre søde piger, så er det nu du skal slå til! Send fluks en mail til marapytta@gmail.com

5 kommentarer:

 1. Hej Line. Er det også dagshold (à 3 timer), som du har hen over sommeren? Eller "kun" workshop? Jeg er jo allerede tilmeldt workshoppen, men jeg kunne måske også overveje en ugentlig dag med syning :-)
  Kh. Linda

  SvarSlet
 2. Der er både daghold(3 timer hver tirsdag), aftenhold(3 timer hver onsdag og torsdag aften) og workshops (som er fra 10-17 de nævnte datoer)
  Den ledige plads på dagsholdet er fra 18. maj men får nok også et par enkelt ledige på aftenholdet.

  Du er MEGET velkommen

  SvarSlet
 3. Uh du frister, gør du. Jeg kan først fra sommerferien, så hvis der er plads på aftenholdet i juli, så kunne det godt være noget (ud over workshoppen). Kan jeg tilmelde mig aftenhold i juli? Jeg kan både onsdag og torsdag.
  Kh. Linda

  SvarSlet
 4. Hej Linda
  Jamen det gør jeg da:-)
  Jeg tror der er en del der stoppe når det bliver sommer men jeg kan ikke garantere at der er plads. Jeg fylder holdet op i takt med at der kommer ledige pladser, så du er nødt til at satse.... Har jo også en vente liste men de har alle sagt nej tak til de pladser der er lige nu. Jeg sætter dig på ventelisten til en plads i juli.
  Kh Line

  SvarSlet
 5. Det er super. Bliver der en plads i juli, så snupper jeg den. Hvis ikke så har jeg "bare" min workshop :-) Vi tager tingene, som de kommer :-)
  Men du og dit univers er altså frygtelig vanedannende :-)

  Kh.Linda

  SvarSlet