søndag den 1. maj 2011

Er her en optiker til stede?

Har forelsket mig i et par snydebriller med vinduesglas, de klær´mig faktisk og det er da noget af det sværeste det der med at finde briller! Men er der mon en optiker blandt jer som ved om man kan få sat rigtige brilleglas i sådan et par billige "teenagebriller" fra Glitter, så den gamle dame kan komme til at se når hun sidder og syer???

5 kommentarer:

 1. Jeg er ikke optiker, men har jobbet for en (for mange år siden). Jeg skulle tro at det var fullt mulig å sette glass med styrke i en hvilken som helst innfatning. En optiker kan finne på å mene noe om kvaliteten på innfatningen du kommer med, men praktisk bør det være fullt mulig. :)

  SvarSlet
 2. Jeg havde et par billige solbriller, som klarede opgaven. Jeg synes, at du skal tage dem i hånden og spørge den lokale.

  SvarSlet
 3. Jeg har fået det gjort med et par briller jeg gav 20 kr for.
  Glasene var så lidt dyrere end normalt, fordi de skulle laves i den form brillerne havde, men hold op hvor jeg elsker dem.

  SvarSlet
 4. Hej jeg er optiker, det kommer ind på materialet i brillestellet, om det kan tåle at varmes op og så videre. Nogle stel som ikke er lavet til rigtige glas har heller ikke nogen faset som glasset kan "sidde" i. Så som nogen siger her foroven, du skal dage dem i hånden og spørge en optiker, svært at svare når man ikke kan mærke efter.

  SvarSlet
 5. Tak for svar!!
  Jeg må prøve at få én til at se på dem. Har ikke fået taget mig sammen til at gøre det endnu, måske er brillen også lidt for fjollet til at ofre den pris på det som det nok vil koste.

  SvarSlet