fredag den 29. januar 2010

Giraffen på bjerget

Jeg er helt bidt af at applikere, det er sjovt!

torsdag den 28. januar 2010

Katten er færdig
Denne her er syet til MØDREGRUPPEKUFFERTEN. Det er et projekt jeg nok skal fortælle meget mere om. Lige nu vil jeg bare lige vise det færdige resultat.

Det er muligt at bestille jakken. Jeg laver den i str 1-4 år og den koster 675 kr inkl forsendelse.
Den er quiltet med pladevat og er fin som forårs/sommer jakke.

onsdag den 27. januar 2010

Gravhunden Rasmus til salgDenne vest er til salg for 375 kr inkl forsendelse. Det er str 3 år.

Der knytter sig en lille historie til gravhunden. Den her hedder Rasmus. Det hedde de i min Familie. Både de rigtige og de applikerede.

Jeg kommer ud af en seriøs håndarbejdfamilie. Især min mor og kvinderne i min fars familie er hardcore håndarbejds freaks. Jeg når dem ikke til sokkeholderne selv om jeg gør et ihærdigt forsøg.
Specielt to af dem var/er helt særlige. De har leveret hundredevis af de skønneste og mest beundringsværdige mønstre og opskrifter til bladet "Alt om håndarbejde" siden 60´erne og op gennem både 70´og 80´erne. Alt hvad du kan tænke dig at strik, hæklerier, broderier, syning, applikationer og meget meget mere. De var forgangskvinderne for alt det håndarbejde og den stil jeg bare ELSKER i dag.
De to damer Hanne og Annie havde en gravhund. Den hed Rasmus. Han blev jævnligt afbilledet og indgik altid i diverse applikationer og broderier. Der er helt sikkert også blevet lavet Rasmus bamser med patchworkveste eller noget i den stil. Mange af de ting de lavede endte hjemme hos os eller hos min farmor, når de var blevet fotograferet til bladet.
Rasmus har ligsom bare altid figureret. Så jeg måtte bare lave en Rasmus applikation, det lå ligsom i kortene. Nu da jeg fik slået huld på applikations bylden.

Havde længe overvejet hvad der skulle gøres ved den lille vest som bare skreg lidt efter noget pynt. Og det blev altså til en sød lille lyserød RASMUS.

Blå jakke str 2-3 år til salg
Så fik jeg ENDELIG lavet en jakke som dem de voksne også går rundt i om sommeren! Er blevet plaget i flere år.
Denne her sælger jeg billigt da det er prototypen.
Den er både foret og kantet med Liberty. Knapperne ligeså, 4 forskellige skønne blomster i lilla nuancer. Der er lagt et lag tinsulate i, så den luner lidt, men det er ikke en tyk udendørsjakke. Egner sig til en lun sommeraften, som indendørsjakke, el. lign.
Jakken passer en pige der fylder 3 år til sommer, hvis hun altså ikke har for runde former.

Prisen er 425 kr inkl forsendelse.
Sælges efter "først til mølle" princippet. Læg en besked her hvis du er interesseret.
Laver den ikke på bestilling endnu, pasformen skal lige gennemarbejdes lidt mere.

mandag den 25. januar 2010

Afsted til Fanø


I dag er disse sendt afsted til en lille pige på Fanø. Da der var brug for lidt ekstra benlængde blev jeg enig med moderen om at der meget muligt nok var antydning af modelben! Dragten er syet af Liberty, Poppy&daisy. Bærestykket er af en af mine favorittter, nemlig stof fra Södhl. Kan ikke komme uden om at jeg bare elsker de små blomster! Jeg laver dem gerne på bestilling.

fredag den 22. januar 2010

Quiltet stjernevest str 1 årI dag har jeg syet en lille vest i dejlig blød babyfløjl. Farven er Uhm, synes jeg! Den er quiltet med gule stjerner og foret med Liberty. Prisen er 375 kr inkl forsendelse.