fredag den 5. november 2010

Dagens eksperiment

Er gået både godt og skidt, men jeg har da fået sat flueben ved en af de quiltede punge med kantebånd som muligves står på en hver kreabloggers to do-liste.

Her er resultatet:


Den grå blev bare ikke god. Tror ikke jeg er vild med kombien:

Og helt skidt gik dette forsøg:
Minder mig simpelt hen for meget om Søren Fauli i en chokoladereklame. De må få en make over i næste uge.

11 kommentarer:

 1. enig det er noget af det jeg skal sy når tid er :)

  de er mere sjælene end kønne ... sorry ;) det er stoffet jeg taler om her ikke den måde du syr på for du er knald dygtig syntes jeg :)

  bortset fra den på det sidste billede den brune bagerst den kan jeg godt lide :)

  SvarSlet
 2. Er vild med den lyserøde... Jeg synes de er flotte!

  SvarSlet
 3. måske jeg har dårlig smag - men jeg synes nu altså de er flotte ♥ :) - den stod vist ikke på listen ,men det gør den nu :)
  kh

  SvarSlet
 4. Ja, nogle gange falder det ikke helt ud som man forestiller sig ;-)
  Det fif som det forlyder du har ang. kantebåndssyning... er det mon et du vil dele på bloggen engang, eller er det en forretningshemmelighed? ;-)
  vh Jette

  SvarSlet
 5. Jeg synes de fire øverste er meget søde. Særligt den med lyserød kantbånd.

  SvarSlet
 6. Ja de var i hvert fald sjove at lave! Selv er jeg også ret begejstret for den lyserøde og leopard er bare for fedt i min verden.

  Ang skråbåndsfiffet så er der bestemt intet hemmeligt ved det. Jeg får nok ikke lige lavet en DIY men det er ganske enkelt og jeg kan lige forsøge med en lille forklaring.

  Der er tale om hjemmelavede skråbånd og det går ud på at klippe strimler på skrå. Sy dem på sytøjet fra vrangsiden ugen at stryge og uden at bruge nåle. Presser kanten med en negl og folder båndet samtigt med at jeg stikker det fast på retsiden af sytøjet. Altså INGEN nåle og INTET strygejern og skråbåndfolder er forbudt.
  Jeg bruger kun mine hænder og jeg folder og fornemmer mens jeg syer.
  Der er et ekstra fif som går på at få det pænt i fx et ærmegab eller en bue på fx en vest, men det bliver altså lidt for besværligt at beskrive. Jeg vil hjertens gerne dele ud af min viden men det er svært på skrift synes jeg.
  Man skal lige prøve min metode af et par gange. Giv ikke op. Jeg har kun oplevet positive reaktioner og a-ha oplevelser. Det er bestemt værd at prøve.....og så gør øvelse mester.
  God fornøjelse!

  SvarSlet
 7. Jeg kan meget godt lide den grå med det gule foer. Og jeg er vild med leopardstoffet generelt (hvor er det købt?).
  Jeg kan også godt lide leopard-skråbåndet, men du har ret i, at det ikke helt fungerer med det mønstrede stof. Der foregår nok for mange ting på en gang. Men FEDT at du kaster dig ud i det!!

  SvarSlet
 8. Ha ha ha, Søren Fauli - Dèn havde jeg så ikke lige set :-)
  De første du viser synes jeg altså er virkelig flotte - mums :-)Enig ang de nederste.

  Jeg er ingen ørn med skråbånd, men jeg vil prøve din metode af, på et tidspunkt. Indtil da, så broderer jeg lige lidt for tiden - total hygge og ren zen :-)

  KH Maria

  SvarSlet
 9. nej de er altså fine! Det grå leo stof er ret cool :)

  SvarSlet
 10. Hej Asli Leopardstoffet var meget billigt og fra stof&stil. Det er for kraftigt til tøj, desværre. Kunne ellers godt se en lille sej buksedragt i det!

  Maria. Jeg har broderet hele weekenden, total zen, JA!! Du skal prøve min metode en dag, den fungerer!

  SvarSlet
 11. Ren nostalgi, Line. Hvis du vidste, hvor mange punge i den stil, jeg syede i 80'rne.... alt imens det små blomstrede hang som gardiner i soveværelset. I rosa...

  SvarSlet