onsdag den 6. oktober 2010

Quiltet voksenjakke #6 og én plads tilbage


Jakke #6 er færdig og skal blot sendes afsted til søde Megumi. Jeg kigger altid med på Megumis fine blog Lille du, men forstår desværre sjældent hvad hun skriver. Heldigvis er der altid masser af skønne billeder at kigge på.En sand klassiker. Blå poppy&daisy kantet med brun Södahl, blev det til. Kan vist ikke blive ret meget mere MARAPYTTA.

Har du lyst til at lære at sy en jakke til dig selv, så er der stadig én plads tilbage på novenberholdet. Tjek workshopbloggen her og læs mere om Quiltejakke workeshoppen her.

Der er også stadig åben for bestillinger. Jeg syer en jakke efter dine ønsker for 1990 kr inkl moms+fragt. Der er frit valg på alle Libertyhylderne 

4 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn i farvesammensætningen:)
  En smuk Marapyttaklassisker:)

  SvarSlet
 2. Neeej er det virkelig min..? Hvor er den bare sååå smuk!! Jeg er så lykkelig...Tusind tak Line...♥♥♥♥ Knus fra Megumi :-)

  SvarSlet
 3. Hej Line,
  Det er virkeligt nogle helt vidunderlige ting du laver. Er dybt imponeret. Krydser så meget fingre for at der kommer flere kurser i foråret, for lige nu er der slet ikke tid, men vil simpelthen bare så gerne.
  Så indtil videre følger jeg med herinde og nyder dine lækre sager og bliver inspireret af dine stoffer, farvesammensætninger, mønstre osv...

  Kh Anne/Krittewitt

  SvarSlet