lørdag den 11. september 2010

Hyggelig og ambisiøs quilte weekend


Har lige lyst til at vise jer en hel masse billeder fra en rigtig skøn weekend. Min første Quilte Workshop. Tør godt indrømme at det gik godt og jeg har en sikker fornemmelse af at alle 3 piger gik hjem med noget nyt i bagagen. Først og fremmest en ny smuk jakke men de lærte helt sikkert også en masse nyt, selv om de var dygtige til at sy i forvejen. En masse teknikker, tips og tricks som de kan bruge fremover. Det bedste trick er vist det jeg kan med kantebåndet!! De var helt oppe at flyve over det, de søde damer! Det er så simpelt og jeg skal nok lave en DIY en dag!
Jeg synes alle pigerne var rigtig dygtige og det var så sjovt og tilfredsstillende at se dem få den ene aha oplevelse efter den anden. Helt sikkert 3 stolte sypiger der tog hjem!
Jeg vil så gerne lære en hele masse mere fra mig så jeg har selvfølgelig tænkt mig at gentage succesen.

Jeg har netop slået en ny workshop op på workshop bloggen. Der er kun 4 pladser på holdet så skynd dig hvis du vil have en plads.


Anne Dortes lækre og modige resultat


Christinas smukke og klassiske resultatGaias fine og harmoniske resultat
6 kommentarer:

 1. jeg vil med igen... (ej drømmer blot). Men når jeg ser dine billeder Line kommer jeg faktisk til at savne de gode timer. Det at være igang med noget så intensivt, sammen med andre med samme passion er altså enestående...
  Igen TAK for gode dage!

  Og dig der overvejer en sådan workshop, spring til!

  SvarSlet
 2. Øj Øj, de er så fine de jakker, hvis jeg var bedre til at sy ville jeg også med!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Og hvor ER resultaterne blevet flotte!!!! Jeg glæder mig til den DIY, for jeg har prøvet som du har beskrevet, men må gøre noget galt, for det bliver ikke pænt bagpå.

  Ha en dejlig søndag:)

  SvarSlet
 4. Åh hvor pænt altså! Jeg vil virkelig virkelig virkelig også gerne. Så lov mig, at du laver flere løbende, for så må jeg øve mig, så jeg kan blive optaget i "kursus hos den lækre quilte jakke dame"!
  Da vi var små havde vi en gammel nabo, hun holdt ofte te komsammen for damerne i landsbyen. Og de damer kaldte vi taskedamerne, og fremover må du hedde jakkedamen :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare nogle smukke smukke jakker! Hvis jeg havde pengene og lidt mere sytalent, vill jeg straks booke en plads!!!!

  Jeg overvejer lidt atprøve mig frem m noget billigt stof og et mønster, meeeen er desværre ret sikker på at resultatet ikke ville blive så fint som disse jakker ;-)

  SvarSlet
 6. Det ser så mysigt ut att gå på kurs hos dig! Speciellt när resultaten blir så fina:)

  SvarSlet