onsdag den 8. september 2010

Gaveregn #2


På weekendens workshop blev jeg også en meget fin nålepude rigere.
Den fik jeg af Gaia, som var med under quilte strabadserne.
Gaia er samtidig også er min veninde gennem maaaaaange år.
(over 20 blev vi vist enige om, åh gud!)
Massevis af snorlige korssting på rad og række, meget meget skøn og flot lavet.
Har virkelig ønsket mig en nålepude til at have der hjemme sammen med mine patchworkprojekter og det havde Gaia åbenbart luret.


Tusind tak!

Er du blevet forelsket?
Så har Gaia en Amio butik hvor der vist nok kommer flere nålepuder til salg.

3 kommentarer:

 1. Lidt forelsket er man vel altid :-) Spøg til side. Jeg faldt over din blog og nyder synet at dit patchworktæppe. Hvis du har lyst, så kig ind til mig og se mit..... Jeg begyndte for så mange år siden at jeg kun var en meget und pige og dengang ville jeg absolut ikke lave blomster (som dig) - derfor er mit med forskellige side om side i et stort virvar. På den ene side fortryder jeg når jeg ser dit, men på den anden ikke - det er jo mig dengang :-)

  SvarSlet
 2. NØØØØØØJ hvor er dit tæppe flot!!!! Nu bliver jeg da misundelig når jeg ser dit. Det er både flot og færdigt! Jeg er gået helt kold på mit og har ikke syet på det meget længe. Bliver da helt fyr og flamme når jeg ser dit, nu skal jeg altså snart tage mig sammen. Bare lidt en gang i mellem.

  SvarSlet
 3. Og i dag hvor jeg igen ligger syg, har jeg taget hele broderikassen med ind i stuen, har tænkt mig at sidde der hele dagen under mit meget varme tæppe og få lavet koen færdig, plus flere søde motiver, så jo der er flere nålepuder på vej.
  Tak Line for ordene.
  Håber du får glæde af nålepuden derhjemme...

  SvarSlet