mandag den 19. juli 2010

Quiltet voksen jakke #2
Syet af Liberty blå Mauvey og kantet med blå Capel.

Jeg laver gerne en jakke til dig i lige den kombination du ønsker. Du kan frit vælge stof fra Thefabriccompany eller fra Shaukat.
Prisen for en jakke er 1900 kr inkl moms og forsendelse.
Jeg laver dem i str 36-42

Du kan også melde dig til min workshop hvis du vil lære at lave din helt egen jakke.

11 kommentarer:

 1. Så fin så fin, du er satme hurtig :) Ville være den første til at tilmelde mig dit quiltehold, hvis jeg lige havde 2 kilo i overskud - but no!! Laver du ikke et mini-quilte kursus, for os der bare vil lære lidt mere basalt? Har netop investeret i en pfaff quilte maskine, så et par basics ville være at foretrække.
  Kh sine

  SvarSlet
 2. Hej sine
  Jeg laver gerne en "basic quilte" aften hvis vi kan skrabe et par stykker sammen.
  Når jeg laver sådan almindeig undervisning er prisen 100 kr i timen pr person.
  Vi kunne tage et par timer en hverdagsaften i august? Kender du nogen der kunne bruge sådan en aften så sig endelig til. Vi kan finde en dato og stable en hyggelig aften i quiltets tegn på benene!
  Jeg er frisk!
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Jep, jeg er på, ved ikke om jeg kan slæbe nogle med, men mon ikke der er andre her i blogland der vil med??

  Argh"#€%&/ min nye maskine er lige gået i fuck-up, det der holder underspolen er sat sig fast. Har du været ude for det eller kender du en supergod reparatørpusher, som ikke tager en millard for at kigge på det?
  Kh Sine

  SvarSlet
 4. :-) det kunne jeg da godt tænke mig at være med til:-)

  SvarSlet
 5. YES! Sidder netop og tønker at jeg gerne vilel på et mindre quilte kursus hos dig! En aften ville være perfekt Line! Jeg er frisk.. Var syg den periode vi quiltede på min uddannelse og har ikke fået ordentligt styr på det endenu synes jeg..
  Den er skøn i Mauvey, har puder i den grønne Mauvey! ;) KH Emilie

  SvarSlet
 6. kan det være en fredag eller en weekend er det klart fedest for mig! Ellers tager jeg bare en en dags tur til good old V-bronx! Sikke mange slå fejl jeg laver, er vist træt! ;)

  SvarSlet
 7. altså nu er jeg så totalt uviden, og rent faktisk uden ide om hvad det kræver at quilte:S aner ikke om min amatør symaskine har sådan en indstilling. Jeg synes det ville være overdrevet blæret at lære, og ville klart gerne komme på sådan et kursus.

  SvarSlet
 8. Ej sine noget mega pis med den maskine. Hvorfor skal det altid være så bøvlet. Der må da stadig være garati på?? Ellers er der ham den helt særlige nørd på Frederiksborggade nr 54 eller lige så meget nørden på nørrebrogade 49b.
  Aner ikke hvad de tager for det. De er top mærkelige begge to, men det er sådan nogel symaskinepushere vist bare generelt!

  Og jeg bikser lige nogle forslag sammen. Hold øje ovre på workshops bloggen, meld jer evt som faste læsere.
  Jeg laver nogle forskellige forslag så kan i skrive jer på hvad der passer bedst og så finder vi ud af noget.

  SvarSlet
 9. Det er selvfølgelig en fordel at finde ud af om jeres maskiner kan quilte. Den skal kunne sy lige ud og have en ekstraudstyrs dims. En quilte linea som i de fleste tilfælde er en lille pind der kan skrues fast omkring trykfoden.

  SvarSlet
 10. Tak, har lige prøvet begge sy nørder, men alle har ferielukket "#€%&/(
  Jeg holder øje med kurserne. Det lyder super hyggeligt.

  SvarSlet
 11. holder øje med workshop! Ja de er top mærkelige de maskin mænd der! Men maskinen er som en drøm efter de har haft fingre i dem.. De tar vist 500 for service hvor alt tjekkes og renses. Ret dyrt. Her i Jylland er det 300 ude ved Århus. KH

  SvarSlet