onsdag den 14. april 2010

Ny favorit.Er så vild med det her print. Jeg vil lave det hele i det.
Veste, bukser, jakker og det hele.

Har lagt ud med den fin lille nederdel.
Ikke så mange dikkedarer, sådan kan jeg lide det.

Du kan se mere om den her.
Du kan også sende en mail hvis jeg skal sy en til din datter.

5 kommentarer:

 1. Du har SÅ god smag :) Det er bare rigtig fint :) PS. din jakke er blevet flashet i dag;)

  SvarSlet
 2. Såååå lækkert og fint stof og nederdel. Jeg syet en til Therese i tre baner, men det ser da rigtig sødt ud med to :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 3. Til verdens dygtigste syerske...

  Jeg har været lidt på udkig efter et mønster der minder om det der, for jeg har købt en nedersel fra noget der hedder silly banana, og den er ret enkel men med nogle fine detaljer...Er det en gynther-ting?? Og hvis du nogensinde holder et sykursus, må du jo sige til, for en gang imellem kunne det være dejligt, at lure trix hos en prof...Ex. er jeg ret uvenner med lynlåse...

  SvarSlet
 4. Kan den også sys i størrelse mor, og hvad ville det koste:-)

  SvarSlet
 5. Hej Janet. Store ord, hold op det bliver jeg glad for! Nederdelen er ikke syet efter et mønster. Jeg har bare klippet to baner og rynket den ene til den anden.
  Jeg afholder helt sikkert kurser snart. Det første bliver et patchworkkursus i Odense, nok i Maj, sammen med Lis fra Karlssons kludeskab.. Men har også tænkt at oprette mere faste hold i København på mit værksted.

  Til den anonyme, jeg kan godt lve en i størrelse mor, prisen vil være 650 kr. Du kan baresnede mig en mail hvis du er interesseret.

  SvarSlet