fredag den 9. april 2010

I love Patchwork!Kan slet ikke stoppe igen....
Afprøver nye faconer, metoder og teknikker. Både på maskine og i hånden, begge dele kan lade sige gøre med disse cirkler a la "wedding rings"

7 kommentarer:

 1. Jeg har altid været svært fascineret af wedding rings. har du set det der tæppe på purlsoho.com? Min tålmodighed rækker desværre ikke helt så langt, men det er voldsomt flot!

  SvarSlet
 2. øj det er pænt! Jeg synes faktisk ikke det kræver den vildeste tålmodihed. Man kan lave ringene store og det er masser af luft mellem dem og vupti.... har du et fint sengetæppe!

  SvarSlet
 3. Ringene kunne jeg også godt have tålmodighed til, det er mere, hvis man skulle lave midten af ringen i en hvid patchworksol, at jeg ville få sved på panden;)
  Så du at Anne Dorte fra ea-o sewing kommenterede ovre hos mig om sådan en fiks limpen, som hun brugte istedet for at ri? Vældig fikst synes jeg, men jeg tror nu også at den 'terapeutiske' del af det for mig ligger i det med at ri alle stofstykkerne på. Men nu har jeg jo heller ikke haft prøvet pennen endnu, hahaha:))

  SvarSlet
 4. Ihhh, så fine Line... det er ikke møllehjul, som jeg ellers troede fra din beskrivelse i tlf... ;).

  SvarSlet
 5. Tak Camille!

  Lis, jeg fik vist ikke lige nærstuderet. Holder mig vist også til kun at sy ringene.
  Lyder smart med den limpen, skal da helt klart prøves....men lim/sofa/fjernesyn er vist ikke den smarteste kombi, der holder den gode gamle klassiske synål altså stadig max.

  Tak Helle. Ved endnu ikke helt hvad et møllehjul er inden for patchwork, men tror lige jeg googler det. Der findes så mange sindsyge patvchwork hjemmesider. Men hvorfor er det lige at der bare bliver produceret så store mængder mega grimt 80/90´er patchwork???

  SvarSlet
 6. Hehehe, nej det kan jeg skrive under på. jeg har i anden sammenhæng sørget for, at den ene af vores sofapuder ikke sådan lige rykker sig med det samme.....;)
  og ja, hvad sker der for alt det grimme patchwork??! Synes dog mest det er storslemt på de amerikanske sider, men de er jo også så mange flere i antal end os, at det nok bare er derfor jeg altid synes, at det er en amerikaner, der er ophavskvinde til makværket:)

  SvarSlet