tirsdag den 13. april 2010

Denim+pepper

En drengejakke mere i rækken. Denim og blå Pepper Liberty
Bestillinger modtages gerne, skriv mig blot en mail

5 kommentarer:

 1. Den er altså helt vildt skøn den model. Den kræver måske bare noget lidt mere drenget foer - siger jeg, der lavede voksibetræk i blå blomstret liberty til min søn :)
  Ved godt at Liberty ikke har det helt store udvalg. Tjek Cars, Lucy's Farm i blå/hvid, (den er ret umulig at opdrive, men fås nogle gange på Ebay) og så er der den med vandkanderne, kan ikke huske hvad den hedder men den fås med blå bund og grønne vandkander.

  I øvrigt super fin omtale og reklame du får i Trendsales nyhedsbrev i dag.

  Kh sine

  SvarSlet
 2. Nej, hvor laver du bare de flotteste ting:)

  SvarSlet
 3. Ihhh jeg synes bare det er helt umuligt at lave sejt drengetøj. Måske må jeg bare se i øjnene er jeg er bedst til pigerne. Har nærmest bare dårlig samvittighed over mit drenge svigt!
  Hvis man nu ikke skulle bruge Liberty....hvad kunne ellers være flot til en dreng. Jeg er vist røget helt af det drengespor

  SvarSlet
 4. Den er da super sej og jeg synes det er et fedt spor du er hoppet på :)
  Liberty og drenge det er mig en evig gåde. Jeg er sucker for Liberty prints og har snart erkendt at det kun er mig og sofaen herhjemme de klæder. Med "cars" mente jeg ikke gyselige Pixar prints, men Liberty har faktisk lavet én der hedder sådan. Jeg har brugt den som foer i lommer og til kanter o.lign.

  SvarSlet
 5. Hej Signe.
  Ha ha ha, ser det for mig! En helt særlig jakke med pixar print:-) Næ nej, jeg er helt med på hvad du mener!

  SvarSlet