tirsdag den 9. marts 2010

Nu med Phoebe


Havde lige lyst til at vise jer duffle coaten i en ny variation. Den er syet på bestilling til Tenna som elsker gul Den er blevet så fin med Liberty gul Phoebe og de blå södahls kanter.

15 kommentarer:

 1. Så flott jakke og slange og sko ... :)

  Jeg er fersk blogger og har give-away hos meg. Følg gjerne link og ta en titt :)

  For du er dyktig på å sy - og jeg er illustratør og har laget sjablonger av noen av mine tegninger. Kanskje kan du bruke noen av mine motiver på dine ting?

  mvh
  Tone

  http://www.enfuglianden.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hvor er også flot med gult.

  SvarSlet
 3. Hej Line, tak for din kommentar på min blog, og undskyld hvis jeg er lidt langsom til at svare. Der er ski altid et eller andet...
  Jeg har kigget lidt på dine kreationer, hvor er du produktiv og det oser nærmest ud af billederne, at det er flot lavet.
  Svaret på dit spørgsmål inde hos mig er, nej det er faktisk ikke rester jeg har brugt. Det er fordi jeg har en slags mani med garn (jeg køber næsten altid kun et enkelt nøgle af en slags garn evt flere i forskellige farver) og jeg er ikke så meget til at strikke kopier af det andre har designet, selvom jeg gør det indimellem. Så jeg vælger mig en kurv med garnnøgler i forskellige kvaliteter og farver og en opskrift jeg nemt kan lave om på og så starter jeg bare med den farve jeg af en eller anden årsag bedst kan li´. Og så kommer der mit eget ud i den anden ende. :)
  Den er rigtig kær den jakke med det blå og gule. Jeg har altså også noget kørende med gult. Håber du kigger forbi rosenheimer igen.
  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Du er fileme en knag, Line!:)

  Jeg har lagt billeder på bloggen af vores tur i Brandts Indoor, hvis du vil se:)

  Kram

  SvarSlet
 5. Den passer jo helt perfekt til Dicte og Tenna :)

  SvarSlet
 6. Hej Damer.
  Tusind tusind tak for alle jeres pæne roser!
  Kram Line

  SvarSlet
 7. Jakken er bare så FLOT- tusind tak den er perfekt! Den er bare så god til Dicte, tager et billede af hende med den i morgen og ligger på bloggen... Absolut ikke sidste gang jeg køber hos dig ;)

  SvarSlet
 8. HVORFOR ER DET JEG KUN HAR DRENGE !!! suk.
  Du laver de skønneste ting og jeg følger dig med glæde. Er vildt imponeret af din detaljegrad. Du burde afholde en lille syskole en dag.
  Er også ret vild med dit net, sooo simple and sooo useful.

  Kh Sine - ret ny blogger.

  SvarSlet
 9. Tak Sine, hvor bliver jeg bare glad for sådan en besked!! Er jo selv ret ny blogger så det er bare så dejligt med beskeder som dine!
  Jeg er sååå meget i gang med at lave noget drengetøj. Går og brygger på en masse ideer som snart må ud. Det nytter jo ikke noget at jeg kun kan finde ud af at lave til pigerne, drengene skal dæææælnemer også ha noget fedt fra Marapytta!!
  Hvis du bor i København eller omegn så kan jeg måske glæde dig med at jeg også er i gang med at planlægge sykursus. Det vil blive afholdt på vesterbro nogle hverdagsaftener eller en weekend. Temaet bliver børnetøj, med udgangspunkt i mine modeller og teknikker osv. Sig endelig til hvis du er interesseret!

  SvarSlet
 10. ER VIIILDT INTERESSERET ! Som ny - som dig selv - vil det være fedt at mødes med andre bloggere. Jeg kan se, at mange af de "garvede" har blogtræf, det er de vi skal ha' gang i :)
  Lyder leks med noget til drengene. Jeg elsker at sy og gerne i Liberty, men det sætter sine begrænsninger med drenge. Den mindste overlevede da med Liberty på indersiden i sin voksi :D og det ser ikke ud til at han har fået mén.

  Kh

  SvarSlet
 11. Jeg synes det kunne være så hyggeligt at mødes. Jeg giver gerne en kop kaffe en dag på mit værksted. Det er meget inspirerende at mødes med andre bloggere. Har prøvet det to gange og det har bare været helt skønt. Gir gerne en kop kaffe på værkstedet en dag hvis du er på disse kanter!
  Jeg prøver at arbejde lidt mere på sykursus ideen. Har vist allerede et par interesserede. Onsdag aften er på tale som en mulig start. Tænker at starte med 4 onsdage, noget med 17-20 eller 21. Man tager sin maskine med, så syer vi bare der ud af og jeg sørger for at have ost og pølse i køleskabet:-)

  SvarSlet
 12. Puha! den er godt nok super fin.

  SvarSlet
 13. Ej hvor er den bare flot den jakke! Sådan en skal min pige have når hun bliver gammel nok. Jeg har lige opdaget din blog nu, og glæder mig til at se det hele igennem, for det er da bare nogle flotte ting du laver. Hvem der bare kunne sy så fint!
  Mange hilsner
  Signe

  SvarSlet