torsdag den 25. marts 2010

Endnu en fiaskoSå har jeg igen været flittig og syet bukser til Lilly. Hun er hårdt trængende og tænkte at et par denim bukser gennemforet med Liberty og store "arbejdslommer" (som hun kalder dem fordi hendes far har dem mangen til i sine snedkerbukser og som er et must for en ægte tingfinder) måtte være et hit nu når overtræksbukserne så småt er ved at være for varme når turen går til legepladsen.
Men jeg tog grueligt fejl!

"Mor de er slet ikke noget for mig, kan du ikke bare sy nogle velour??"

Så nu er de sat til salg på Trendsales. Skulle du være interesseret kan du også bare skrive en mail til mig.

Prisen er 349,- inkl porto
Str ca 98/104
Indvendig benlænge: 34 cm. Ombuk: 6 cm. Ialt 40 cm
Fuld længde 54 cm. Ombuk 6 cm. I alt 60 cm

7 kommentarer:

 1. De er ellers fine da... Jeg havde også en af den slags sy fiaskoer igår, men det var nu mest fordi velouren drillede og Carl Emils bukser derfor blev ca 5 cm kortere i livet end beregnet og derfor ubrugelige!!.. Øv...

  SvarSlet
 2. Åh ja, velour kan bare være så besværligt at arbejde med. Som om det har sit eget liv, kryber op og ruller i de forkerte retninger....men som sagt skal jeg jo også i gang med velouren inden for nær fremtid. Skal bare lige finde nogle farver der passer til "damen"
  Kh Line

  SvarSlet
 3. De var ju hur fina som helst...men men man kan ju tyvärr inte styra vad de små liven tycker om och inte:)

  SvarSlet
 4. Nej desværre!! Min datter er i hvert fald en meget bestemt dame hvad tøj angår. Det er ikke så meget udeendet men mere om det er blødt at have på:-)

  SvarSlet
 5. Ja ja fiasko siger du - men det er da godt nok noget af en fin fiasko! Ville ønske at jeg selv var et lille pus der kunne krybe i de dejlige bukser:0)

  SvarSlet
 6. Jeg synes jo også selv det er en meget skøn fiasko, men pigebarnet er desværre ikke til at overtale. Håber de kan komme til at glæde en anden lille pige?

  SvarSlet