onsdag den 31. marts 2010

144 sekskanter senere.....Endelig færdig og klar til nye påskepatchworkerier!!!

mandag den 29. marts 2010

Blå smækbukser

Du kan købe dem HER
Det er str 1 år


lørdag den 27. marts 2010

Patchwork puder

To nemme måder at lave en patchwork pude på, hvis man har brug for et lile overskueligt projekt til weekenden eller påsken.

Det første er håndsyet:Jeg køber papskabelonerne her. Synes det er det nemmeste og de er ikke særlig dyre. Man opnår det bedste resultet når udgangpunktet (skabelonen) er fuldstændig præcist.

Den anden er syet på maskine. Det kan bedre lade sig gøre da der ikke er nogen buede former:God weekend!

fredag den 26. marts 2010

Drengebukser - fine detaljer

Har syet en hel flok bukser til min gode venindes to drenge.
Måske kan detaljerne inspirere nogle af drengemødrene derude?

De får denim i forskellige afskygninger.

Den første detalje er at lave skråbånd til lommerne ud af denimen, men bruge vragsiden som en fin kontrast. Jeg stikker "i grøften" på lommen i stedet for at sy oven på skråbåndet. Det gir en flot lomme uden stikninger.


Den anden detalje er at lave skråbånd af køkkentern. Det giver også en rigtig fin effekt.


torsdag den 25. marts 2010

Buksedragter

Har sat et par buksedragter til salg.

Et par retro
her:


Hvis du ikke har set det (det har du nok) Så tjek lige hvad Helle har gang i her. Det er for vildt.

Det andet par jeg har sat til salg herStoffet er købt hos hende her en gang for lang tid siden.

Hvis du er interesseret i noget af det kan du bare sende mig en mail.

Endnu en fiaskoSå har jeg igen været flittig og syet bukser til Lilly. Hun er hårdt trængende og tænkte at et par denim bukser gennemforet med Liberty og store "arbejdslommer" (som hun kalder dem fordi hendes far har dem mangen til i sine snedkerbukser og som er et must for en ægte tingfinder) måtte være et hit nu når overtræksbukserne så småt er ved at være for varme når turen går til legepladsen.
Men jeg tog grueligt fejl!

"Mor de er slet ikke noget for mig, kan du ikke bare sy nogle velour??"

Så nu er de sat til salg på Trendsales. Skulle du være interesseret kan du også bare skrive en mail til mig.

Prisen er 349,- inkl porto
Str ca 98/104
Indvendig benlænge: 34 cm. Ombuk: 6 cm. Ialt 40 cm
Fuld længde 54 cm. Ombuk 6 cm. I alt 60 cm

onsdag den 24. marts 2010

Computertaske

Har snydt mig til lidt tid, for min computer har jo altså også brug for en en ny forårsfrakke.
Jeg har quiltet en af mine favoritter "blå södahl" som jeg har fået fingrene i pga hende her, med to lag meget kraftigt fleece så den er støddæmpende. Pyntet med neon, gul phoebe og mit super lækre vintage Liberty som jeg desværre ikke kender navnet på, men ville ønske jeg kunne få mere af.

Jeg laver gerne en til din computer hvis den også trænger til et lille forårs pift! Prisen er 400 kr.

Fødselsdags pude


Jeg gnaver mig igennem bestillingslisten, derfor sker her ikke så meget andet spændende. Det kribler rimelig meget i mig og jeg har lyst til at opfinde nye ting, hvilket jo må vente til alle børnene har fået deres forårsjakker:-) Har dog et lille projekt undervejs, måske jeg får tid til at gøre det færdigt idag?

Denne pude vil jeg dog lige vise. Det er en bestilling og den skal foræres væk til en der har fødselsdag. Jeg har en kunde som selv finder på farvekombinationerne på de puder hun bestiller (og det er ikke så få endda) Jeg er vildt imponeret over hendes evner til at kombinere og forestille sig, ud fra små billeder af Liberty på min hjemmeside
Det er ikke lige de farver jeg plejer at bruge, men den er da blevet fin og jeg nyder at lave ting til hende.

fredag den 19. marts 2010

Blå hueSyede den her i går. Den skulle passe til Lilly som HADER elefanthuer, så jeg tog mig sammen og gik i gang. Min søde kollega spugte mig om jeg nu havde målt hendes hoved, hvilket jeg ikke mente var nødvendigt med det brilliante øjemål jeg er udstyret med....dumt!!! Den er bare aaalt for lille. Så irriterende, for jeg har ikke mere af dette stof. Det har den lækreste farve og jeg har gået og gemt på den stump i hundrede år.
Den er quiltet på kryds og tværs i fine mønstre, foret med blå velour og kantet med Liberty, den der hedder turkis Thistle.
Det er str 52 fra EG-bogen og det måler den også indvendigt...lige knap og nap. Har nu målt Lillys hoved til 50 cm, men hun kan på ingen måde få den på. Nogen der har prøvet at lave de her huer før? Skal man lave den meget større end hovedmålet?

torsdag den 11. marts 2010

Lilly´s billede
Har applikeret et billede til Lilly´s værelse.
Har en masse motiver jeg meget længe har sværmet om, så jeg skal helt sikkert lave flere. Det her er sat i ramme fra IKEA og måler 45x52 cm. Jeg har brugt stof der stammer fra min mors kludekasse. Stof hun selv har brugt da hun applikerede i tiderne morgen som. Jeg er en heldig kartoffel, for der er bunker af meget fantastiske print og farver.

tirsdag den 9. marts 2010

Nu med Phoebe


Havde lige lyst til at vise jer duffle coaten i en ny variation. Den er syet på bestilling til Tenna som elsker gul Den er blevet så fin med Liberty gul Phoebe og de blå södahls kanter.

lørdag den 6. marts 2010

ugle familie


Et par af mine elskede ugler. Jeg er ugle samler men også ret glad for relieffer, så jeg var selvfølgelig lige ved at dejse om på gulvet, da jeg en dag faldt over dette pragteksemplar. Kan det blive meget smukkere?

fredag den 5. marts 2010

En ægte YvonneSynes også der stod taske på dette stof!

torsdag den 4. marts 2010

Fynsk indkøbsnet uden vanter


Gik rundt i Odense hele dagen i går uden vanter. Der var forår i luften og jeg hyggede mig så meget at jeg var lige ved at misse toget da jeg skulle tilbage til Kbh.
Jeg skulle mødes med Lis (ja...jeg kan ikke finde ud af at linke, men I ved nok hvem jeg taler om, hende den søde Lis med kludene)Vi mødtes bare fordi vi ikke kunne lade være og det var smask hyggeligt.

Vi snusede rundt i lækre butikker og sludrede. Synes Odense er en rigtig hyggelig by. Der var mange skønne butikker. Især én - Brandts indoor - Jeg MÅ bare eje et af deres meget smukke farvede kelimtæpper. Håber Lis laver et indlæg om butikken, for den var da bare for lækker og mester fotografen slog sig i hvert fald løs.

I Odense fik jeg også fingrene i dette meget kraftige liggestolsagtige Södahl stof. Jeg så straks tasker og indkøbsnet for mig og måtte lige prøve at lave et idag. Jeg har foret den med Liberty og synes den er blevet rigtig fin.

Købte mig ellers halv fattig i diverse stof hos stof & stil og forelskede mig mødet med Lis, men især i Frida, hendes lille totalt lækre og søde baby. Åhh hun er sød.


tirsdag den 2. marts 2010

Et lille tapet fif

Lilly og jeg havde en hyggelig søndag morgen. Vi havde været i Netto dagen inden og hamstre kasser, de her var lige en lille prøve inden jeg kaster mig ud i de store.


Denne her limstift er bare helt genial når man skal tapetsere æsker. Den har en blød silicone tut der nemt kommer ind i alle små og svære kroge.