fredag den 21. december 2012

Så er der ferie på Syskolen

Har lige vinket farvel og god jul til 5 hyggelige damer som netop har deltaget i årets sidste workshop. Der blev syet julegaver på fuld drøn og jeg fik slet ikke fotograferet nogen af dem på nær én  lille bitte sweat, som Katrine fik syet.
Jeg kommer helt sikkert til at holde mange flere mini workshops i det nye år.

 Nu har jeg lige et par timer til at sy lidt videre selv på de julegaver som jeg skal forære væk om et par dage og så skal jeg holde FERIE!

torsdag den 20. december 2012

Måske

Skulle lige se om jeg stadig kunne huske det......hvis jeg ikke har glemt hvordan man gør i år 2013, så forsøger jeg at lave en Tutorial når vi kommer over på den anden side.....MÅSKE.....for det er altså ikke noget man baaaaare lige gør....
Det kunne også være et kit man kunne købe, hvor man fik den rigtige lynlås og en luns pladevat med samt en grundig forklaring??
Ellers kom da på Syskole, for søren....der er ledige pladser!

onsdag den 19. december 2012

Drengejakke

Jeg har endnu ikke selv nået at sy en af de nye drengejakker, men en af mine flittige elever har syet denne her til sin søn. Mønsteret har min konstruktør veninde, Christina, været så sød at lave til syskolen og den er blevet mega god!
Kan du pludseligt ikke levet videre uden at sy sådan én til din søn, så meld dig fluks til syskolen. Der er ledige pladser i det nye år, specielt på dagholdet om onsdagen fra 10-13 er der mulighed for at få en plads - og her må du gerne tage din baby med!
Tilmeld dig på: marapytta@gmail 

mandag den 17. december 2012

Hurra! - flere julegaver

Stor dag. Hurra!
Jeg har knækket lynlåskoden i de her små tasker. Sådan rigtigt. Ikke mere noget med grimme klumpede hjørner. Nu bare helt perfekt med foer og hele pivtøjet. Så kan der videreudvikles. Ved ikke hvorfor jeg altid har sneget mig uden om lige præcis denne udgave af lynlås. Måske fordi jeg bare ikke kan ha´ når det ikke sidder lige i skabet. Jeg vil ikke kalde det nemt, jeg har sprættet op mindst 10 gange for at få det perfekte resultat - men nu kan jeg og skal da lige har syet en bunke i forskellige størrelser til at forære væk i julegaver.
Jeg har brugt noget kraftigt møbelstof, Liberty foer, 25 cm lang lynlås og tynd pladevat fra City Sycenter.

Hårspænder - flere virkelig nemme julegave ideer.

Man kunne også få lov at gå amok på min knapmaskine. Kun fantasien sætter grænser. Fx er der her halvkugler på hårnåle i bunkevis (8 kr pr stk). Det vildeste tagselvbord af stofrester - umuligt at begrænse sig.
Wenche og jeg drak morgenkaffe og gik amok i stofbunkerne - det kom der dette dejlige kaos ud af....
Stadig pladser på juleworkshoppen. Tilmelding på marapytta@gmail.com.
Læs mere her

fredag den 14. december 2012

Flettet julegaveidé

Fik også lige lyst til at lave en flettet udgave. Den er kort og nem at finde i lommen.
Den blev nærmest helt afrikansk at se på. Måske fordi jeg følger med i Hannes tur til Rwanda - det var godt nok ikke bevidst, selv om jeg er vild med det afrikanske look og ønsker mig stof derfra!
Lav den på juleworkshoppen til hele din familie

Nøglesnor - Nem julegave ide´

Den er nem og tager ikke mange minutter at sy.
Den her er syet af en lille rest storblomstret møbelstof, som jeg havde til overs fra en pude .....bare for at tænke lidt anderledes end liberty/neon tendensen.

Der er stadig pladser på jule mini workshoppen hvis du vil være med til at sy nemme julegaver på fredag!
Læs mere her

torsdag den 13. december 2012

Spontan julegave mini workshop


Jeg fik pludselig lyst til at invitere inden for til spontan julegavesyning.
Måske har du hele tiden haft lyst til at lave dine julegaver selv, men bare aldrig fået slået hul på det.....

Nu har du muligheden for at blive skubbet i gang med 5 timers syning i kælderen på Vesterbro, Fredag d. 21. december 9-14.
Prisen er 450 kr inkl. kaffe the og en ostemad.
På workshoppen er der mulighed for at sy småting.....tasker, toilettasker, børne kjoler, børnebukser, puder, dukkelift, nøglesnore, bloomers, sløjfer, leo sweats, vingeveste, nederdele, gamacher og ting i den dur. Det er altså ikke muligt at kaste sig over de større projekter som fx jakker, hverken til børn eller voksne.

5 timer med fuld drøn på og masser af fif. Alle er velkomne, både nybegyndere og erfarne.

Tilmelding på marapytta@gmail.com

Ps. Mønstrene forbliver mine, lige som når der er almindelig syskole. Jeg har et par symaskiner man kan låne for 100 kr, men desværre ikke nok til alle. Du skal selv medbringe materialer, men jeg vejleder selvfølgelig inden vi mødes:-)





Gavekort

Jeg laver gavekort hvis nogen ønsker sig sytimer eller workshops i julegave.
Se evt program for foråret herDer er pladser på alle workshops i både Århus og København.
Syskolen kører også der ud af. I det nye år oprette jeg et par enkelte nye pladser, så lad dig skrive på ventelisten, hvis du vil have en plads. Se holdoversigt her