fredag den 30. november 2012

Eksperimenter, planer og visioner.

Jeg går og roder lidt rundt for mig selv og har ikke haft så meget at vise frem på bloggen på det sidste.
Jeg har sat tid af til at lave nye mønstre og finde på nye ting. Jeg eksperimenterer med forskellige syteknikker og forsøger at gøre min syskole til et endnu bedre sted at være (helst det bedste sted i verden!).
Her i oktober havde Syskolen faktisk 2 års fødselsdag, jeg fik ikke fejret det her på bloggen, men inden i har jeg en fest! Et kæmpe kalas fyldt med fyrværkeri, champagne, guld og pailletter. I to år har jeg levet udelukkende af at undervise alle jer i det håndværk jeg kan og elsker helt op til skyerne. Jeg er så stolt og glad for mit job og mit sted, så taknemmelig for at i har lyst til at være med - det kan slet ikke beskrives med ord!
De sidste par dage har stået på ny drengebuks. Er startet helt forfra med en ny pasform som skal gennemtestes - gerne på alle syskole sønnerne. Håber I er med på den, det er nemlig stadig på forsøgs niveau? En meget slank og smal model - et modspil til alle de brede og rummelige modeller som allerede findes på markedet.
Har forsøgt mig med en hel ny slags lomme og kraftige stikniger som er en udfordring for de fleste symaskiner - men en lækker detalje som er besværet værd.
(ps, drengebukser er utrolig kedelige og svære at fotografere, men det er det damerne vil sy, så det skal de bestemt have lov til!)
Kender I det, at man har flere planer, drømme og visioner end man kan overkomme???
Har så mange ting jeg gerne vil sætte i søen. Så mange, at jeg i en periode har været totalt handlingslammet.
Har bunker af ting som jeg har syet og gerne vil sælge. Tonsvis af mønstre jeg gerne vil sætte i produktion og sælge. En sybog jeg gerne vil lave til jer. Masser af DIY og tutorial ideer som kunne pryde min blog. Hundredevis af lækre stofbetrukne knapper som der altid er bud efter, men som skal sættes i sirlige systemer i shoppen først. Og så har jeg haft mulighed for at købe en masse ultra lækkert stof, som jeg drømmer om at sætte til salg og dele med jer. Gad godt at lave min lille shop (som lige nu er gabende tom) om til et sted hvor i kan få fingre i nogle af de redskaber og materialer som jeg bruger og som I altid spørger nysgerrigt til. 

Har haft det lidt spøjst med den lave aktivitet på bloggen, så nu fik jeg lige lyst til at inviterer jer inden for i stuen. Det synes jeg er lidt hyggeligere end et eller andet kryptisk indlæg om stilhed og hemmelige projekter som ingen må vide noget om.....og som måske aldrig bliver til noget....

Kunne i ikke godt tænke jer en masse lækkert stof? Fx det her mega lækre klassiske buksestof i højeste kvalitet?
Skulle jeg ikke tage at få fingeren ud og rykke på nogle af mine drømme?tirsdag den 20. november 2012

Få en plads allerede nu - nye workshop datoer for 2013

Her kommer som lovet en hurtig oversigt over workshops i det nye år.

2012:
8. + 9. december:
Har lige en enkelt plads tilbage på sidste workshop i dette år. Vi syer alt muligt. Jeg forestiller mig at der skal laves en masse julegaver!

2013:
19. + 20. Januar:
København
Blandet workshop

2. + 3. Februar
Århus
Quilte jakke workshop
FÅ PLADSER TILBAGE

23. + 24. Februar
København
Blandet workshop

9. + 10. Marts
København
Blandet workshop

6. + 7. April
Århus
Quilte jakke workshop

27. + 28. April
København
Blandet workshop

25. + 26. Maj
København
Blandet workshop


Vil du sikre dig en plads skal du tilmelde dig nu, ved at skrive til marapytta@gmail.com.
Alle workshops koster 2250 kr, du skal selv medbringe symaskine, materialer og madpakke.
Så snart betalingen er registreret er pladsen din. Pengene returneres kun hvis du melder afbud senest 30 dage inden mødedato.

På workshoppen har du mulighed for at bruge alle mine mønstre (kun quiltede jakker i Århus med mindre du har været med før)  Jeg hjælper, vejleder og deler ud af alle tænkelige tricks. Du får mønsteret med hjem på alle de ting du når at sy i løbet af weekenden.
Når tilmelding og betaling er på plads, vejleder jeg og sender materialelister ud til hver enkel ting du ønsker at sy.

Alle spørgsmål er velkomne!

Tilmelding på marapytta@gmail.com


Good luck!


En af mine meget søde og trofaste elever gennem lang tid, skal idag til optagelsesprøve på CPH West, eller Teknisk Skole i Ishøj, som det hed den gang jeg tog min uddannelse som modelsyer.
Jeg er så mega beæret og stolt over at have været med til at inspirere og give mod til at tage springet.
Jeg krydser alt hvad jeg kan, du er så dygtig og du skal nok klare dig!!!!
Her er hendes sidste projekt - Rocker i uld. Faktisk vildt svær at sy pga materialet og den blev bare så flot!
Vi ses imorgen.

torsdag den 8. november 2012

Bloomers

Jeg har haft travlt. Rigtig travlt.
Så travlt at jeg har glemt at tage billeder af de to sidste workshops jeg har holdt i Århus sidste weekend og København i forrige. Må huske og knipse lidt i den kommende weekend hvor kælderen igen bliver fyldt - og så skal jeg holde pause, 3 weekender i træk er måske lige friskt nok! Men WOW hvor er jeg glad og stolt over at der kommer så mange, som har lyst til at lære at sy - af mig!
Programmet for næste år skulle gerne komme på plads i løbet af idag, så I kan begynde at tilmelde jer og sikre jer en plads!

Midt i travlheden har jeg også syet. Meget faktisk.
Det bliver jeg nødt til at finde tid til, ellers tørrer jeg ind.
Jeg har en kæmpe bunke bloomers og alt muligt liggende, som jeg tænker at sætte til salg til julegaver så snart jeg har tiden til at tage billeder af dem.
De små bloomers er testet på min skønne skønne husmodel Scarlett, som jeg af og til får lov til at låne af en af mine søde elever fra Syskolen. Tak Line, altid så hyggeligt når I kommer forbi.