torsdag den 25. oktober 2012

Veninde weekend - Århus #6

Celine var jo, som før nævnt, kvinden som skaffede de vidunderlige lokaler på Elise Smith Skolen i Århus. Det var virkelig en fornøjelse!
Celine havde taget sin sin veninde Karina under armen og de hyggede weekende igennem, side om side, mens jakkerne kom til verden. Jeg ved de har aftalt at mødes i deres syklub, så de sammen kan sy deres næste jakke. To husker jo bedre end en og det er da bare sådan en hyggelig tanke!
Slet ikke så sjældent jeg har veninder med på workshops, meget meget hyggeligt koncept!

Desværre var Elise en engangs fornøjelse, men jeg kommer alligevel til Århus igen snart. 

Faktisk meget snart. 

Allerede 3.+4. November og jeg har to ledige pladser. 
Jeg har lejet lokaler hos FOF lige midt på Strøget i Århus, som efter sigende skulle være fine til formålet. 

Er spændt.

På workshoppen kan du sy din helt egen quiltede jakke, tilbringe en weekend i total fordybelse sammen med andre kvinder, få en ordenlig bunke gode, anvendlige og nytænkende fif fra en professionel med mange sting på bagen og dit helt eget mønster med hjem, så du senere kan sy alle de jakker du vil! 
Prisen er 2250 kr for hele weekenden.

Skriv straks til mig hvis du vil med.

Jeg kommer nok igen, men holder en lille Jyllandspause for nu. Tænker måske at komme til foråret hvis der er nogen som vil være med?

Ps, jeg mangler at vise én jakke, men den håber jeg på at få et glimt af en dag her hos Rarebirds som også var med på workshoppen. Tjek lige hendes puf, den er FOR sej!


onsdag den 24. oktober 2012

Bunke

Har lavet en bunke bloomers som jeg sætter til salg snart.
Har åbenbart haft et behov for at sy???? 35 par  - hvor kom det fra?
Jeg har endnu ikke testet dem på rigtige børn, så det sal jeg lige i sving med inden de ryger i min pivtomme shop! Synes det er den sødeste barselsgave. Små uldne strømpebukser under - nårrhh.

torsdag den 18. oktober 2012

Århus #5

Søde Trine kender de fleste helt sikkert. Her er hun med fin fin mave i sin helt egen quiltede jakke. Jeg ved den er færdig, for det har jeg set på instagram! Vi kan jo krydse fingre for at det færdige resultat bliver vist frem på bloggen en dag så alle kan se den??

Theresa er lige blevet mor for 7! uger siden og var liiiiige midt i en flytning, men fandt alligevel tid og ro til at sy sig en jakke. Jeg var ærligt vildt imponeret. Helt ærligt du ER skide god til at sy!!
Jakken er syet i en super fed bomuld med grafisk mønster. Tror det var fra Etsy, men er ikke sikker. Igen super sjovt at se noget andet end Liberty. 
Theresa har også en blog fuld af lækre billeder, som jeg synes du skal hoppe over og tjekke ud!

Bloomers

Har mega meget gang i at sy bloomers. Har lavet nye mønstre og ALLE størrelser skal tjekkes igennem for god pasform og evt. for meget hængerøv!

onsdag den 17. oktober 2012

Luksus

Har så meget pænt stof, at jeg til tider slet ikke kan vælge og ender med at gå helt i stå....
Luksus problem - jeg ved det, men jeg elsker jo bare stof og kan ikke få nok!

Sløjfer

Faldt bare lige over kassen med rester af de sløjfer, sløjfer, sløjfer, sløjfer som jeg lavede bunkevis af sidste jul. Jeg har solgt rigtig mange af dem og bruger dem selv som små værtindegaver. Idag har Lilly fx. en med til børnefødselsdag.


tirsdag den 16. oktober 2012

Århus #4

Åh Kirsten!

Smukke smukke Kirsten i sin über for lækre leo Liberty jakke. (må eje en selv)
Den nåede ikke at blive helt færdig på workshoppen, men det ved jeg den er nu, for det har jeg set her.
Tjek lige Kirstens blog, som er fuld af dejlige billeder og skøn stemning.
Det var 2. gang vi mødtes og det var dælme hyggeligt. Fedt du ville være med igen!

Har fået én ledig plads på næste workshop i Århus d. 3+4 november, hvis nogen har lyst til at sy en quiltet jakke så skriv.


mandag den 15. oktober 2012

Århus #3

Endnu en af de flotte jakker fra sidste weekends workshop i Århus på Elise Smith Skolen
Aslaugs jakke er ikke lavet i Liberty og det er jo altid forfriskende at se jakken på nye måder.
Nu skal man altså ikke blive nervøs for ufrivilligt at blive udsat for fotoshoot, hvis man skal på workshop - men Aslaug mente bestemt ikke det var noget problem, så hun får altså sit helt indlæg!

onsdag den 10. oktober 2012

Århus #2

Dygtige Mette i sin smukke klassiske blå Capel (har selv haft en magen til som jeg var meget glad for)

 Sus i næsten færdig fed rocker (fik undtagelsesvis lov til at sy rocker) Tusind tak for suppe!!

Stine i sin fine gul Pepper (du fik sgu knækket mig søde Stine!)

Århus #1

Jeg har været i Århus og aaaahhhhh det var dejligt.
Har mødt 10 skrub skønne mennesker og nydt hver eneste time vi havde sammen på Elise Smith Skolen midt i byen. Helt utrolig lækker skole, perfekte rammer for en jakke workshop. På billede 3 ser i weekendens kvinde i skysovs, som gjorde det muligt at vi kunne være så dejligt et sted.
Jeg har fået blod på tanden og er VILD med at tage til Jylland, så nu har jeg allerede inviteret 10 mere til endnu en workshop, midt i Århus 3.+4. nov. 
Har muligvis 1 enkelt plads ledig, så hvis du vil være med så skriv lige en mail og hør nærmere. Marapytta@gmail.com.

Jeg glæder mig til at vise alle de fine jakker frem, men det bliver i nogle indlæg for sig selv....først lige lidt stemning fra læreværelset!

For pokker, TAK fordi I ville være med!!!!


tirsdag den 9. oktober 2012

Quiltet drengejakke

Min veninde Christina har lavet den her skønne jakke til sin 3 årige søn Asger. Normalt arbejder Christina hos Baum und Pferdgarden som konstruktør og er uden tvivl den dygtigste jeg har mødt!  Nogen gange er jeg så heldig at hun har tid til at sy i min kælder og det elsker jeg. Vi er totalt nørder sammen og kan svømme hen af begejstring over pænt stof og fine detaljer. Vi har altid en million planer og faktisk synes jeg at imponerende mange af dem bliver ført ud i livet! Christina har selv konstrueret mønsteret på jakken og har lovet at jeg gerne må bruge det på syskolen. Nu skal det bare lige gradueres.
Note til Camilla: JA! Jeg har glemt at slukke lyset.....ihhhh