mandag den 27. august 2012

Den hvide dør.

Om to dage siger jeg farvel til den hvide dør, hvor jeg gennem årene har taget billeder af Lillys tosserier, fra hun var helt lille. Lige nu står der flyttekasser foran døren - alt er kaos.
Vi flytter fra Istedgade og glæder os som gale.  Ny dejlig Vesterbro lejlighed lige om hjørnet, venter på os - jubiii!!

lørdag den 25. august 2012

Verdens pæneste børnestol

Den synes jeg altså at min mand har lavet!

Der er stadig rigtig gode sager på WE:DO:WOOD lagersalget.
Kom forbi på Esbern Snares Gade 22 og gør et kup. Husk kontanter.

fredag den 24. august 2012

Der er kommet et par kasser!

Og der er meget mere end det du ser her. Meget....
Systuen er væltet omkuld, møbelsnedkerne har overtaget. Lagersalget starter kl. 14 og du får det hele til det halve. Adressen er Esbern Snares Gade 22, 1725 Kbh V. Tag kontanter og en ven med!

torsdag den 23. august 2012

WE:DO:WOOD - lagersalg

Imorgen fredag d. 24. august fra kl 14-20 og Lørdag d. 25. august fra 10-16, holder min mands firma lagersalg, her i Syskolens lokaler.
Adressen er Esbern Snares Gade 22, kld. På hjørnet af Ingerslevsgade, ret tæt på Dybbelsbro Station.
Det er smukke bæredygtige bambus møbler til både børn og voksne, både 2. sortering og udstillingsmodeller til sådan cirka halv pris.

Se evt. deres katalog heronsdag den 22. august 2012

Nem indianer

Forleden skulle Camillas datter til indianer fest, så jeg fik en lille bestilling.
Verdens nemmeste nederdel. Et langt langt stykke stof med løbegang og elastik i livet. Ikke andet.
Stoffet gør det hele.

fredag den 17. august 2012

Kjole

Billeder igen af skønne Scarlett fra besøget igår - taget og redigeret af Camilla
Samme kjole som denne, bare i mini udgave.

torsdag den 16. august 2012

Scarlett

Fik meget fint besøg idag.
Min lille husmodel. Hun er så mega kær og glad og hele hytten smelter når hun kommer.
Camilla har fotograferet og redigeret - Årh jeg gider rigtig godt blive god til det med billederne og glæder mig meget til fotoworkshop i september - de kan blærede tricks de to mennesker!

Enjoy. Scarlett i miniudgave af Lillykjolen

Flæse

Som lovet nogle lidt bedre billeder af kjolen med flæse. Den falder ikke lige i Lillys smag (som måske kan anes i hende udtryk), men hun fik lov at peppe det hele op med et par af mine briller og gik med til en lille photoshoot her til morgen.
Mønsteret ligger på Syskolen i str 80-140, jeg synes altså den er ret sød og så er den nem at sy!

onsdag den 15. august 2012

Lilly kjole

Vejret er jo helt skønt og Lilly skal starte i skole på mandag - måske i ny kjole?
Mønseret er rettet til og ligger nu på Syskolen i str 1-8 år - den er også sød med bluse og strømpebukser under. For at slippe for knaphuller, har jeg sat fine hvide trykknapper i.

mandag den 13. august 2012

Nye datoer

Kjolen er ny og ligger nu på Syskolen i str 80-140
Lilly var absolut umulig at få til at stå stille, så jeg må tage nogle nye billeder en anden dag hvor humøret er lidt mere.....roligt!
I får lige nogle datoer for nye weekend workshops i København, hvis nogen har brug for at få sat kryds i kalenderen allerede nu. 
På disse workshops bliver det en blanding af både jakker og børnetøj - altså frit valg.
Prisen er stadig 2200 kr, begge dage fra 10-17 - du skal selv have symaskine, materialer og madpakke med og du får mønstre med hjem på alt hvad du når at sy (til privat brug)

Nye datoer:
27+28 oktober - alt udsolgt, men du er velkommen på ventelisten!
10+11 november 
8+9 december

Skriv en mail til marapytta@gmail.com, hvis du vil sikre dig en plads allerede nu.

Alt er  absolut udsolgt på Århus workshoppen og der er rigtig mange på venteliste....
Det var jo helt skørt så mange tilmeldinger som væltede ind og hvor er jeg dog bare glad!
Jeg er i fuld sving med at finde et sted som kan danne ramme om endnu en Jyllandsworkshop - muligvis i november (Jylland bliver kun jakker, så vil du sy andet må du til Kbh) - dem på ventelisten bliver selvfølgelig tilbudt pladserne først, så snart jeg har fastsat en ny dato, så hold dig endelig ikke tilbage hvis du vil skrives på.

Her i løbet af efteråret har jeg også planer om en enkeltdags workshop som udelukkende kommer til at handle om bukser. Mere om den når jeg har en mere klar plan, men det bliver noget med både børne og voksen bukser i alle de afskygninger som kan tænkes - prisen bliver 1100 kr for en dag fra 10-17.

lørdag den 11. august 2012

Gamacher

Nu har jeg jo helt præstationsagst hvad foto angår - men jeg har jo heller ikke være på FOTOWORKSHOP endnu, så jeg må vel være undskyldt og man kan ikke være god til det hele:-)

Har lavet en stribe gamacher til Lilly.
Det er ellers meget sjældent at jeg syer i jersey, men der findes så meget fint Liberty jersey og gamacher er vi storforbrugere af, så nu ligger der mønstre i str 80-130 på syskolen.
Det tager aller højst en halv time at sy et par og det er en dejlig nem opgave.

Blusen kommer herfra, den er sej og stadig yndlings i garderoben.

Ps, alle århuspladser er allerede optaget. Wow det er fedt at I gider at være med - det gik tjept!! Bliv endelig ved med at sende mails, der er som regel mandefald, så jeg opretter fluks en venteliste!

Århus

Sæt et stort kryds i kalenderen d. 6. + 7. oktober.
Nu bliver det nemlig til noget.
Marapytta jakke workshop i Århus C.
Læs hvad det er du kan lære her
Send fluks en mail hvis du vil sikre dig en plads: Marapytta@gmail.com

fredag den 10. august 2012

Smukke dreng

Idag har Camilla og jeg været ude og tage billeder af hendes smukke smukke Sofus i sej leo sweat. Det er et samarbejde som jeg sætter meget stor pris på! Vi er to om at finde på og det er sjovt og det giver en masse at være to!

Siden jeg mødte Camilla for snart 2 år siden, har jeg lært helt vildt meget om at tage billeder med stemning og sjæl. Om at gøre billederne mere interessante end jeg gjorde før og en mere lækker præsentation af alt det jeg går og laver. Jeg ved ikke helt præcist hvad det er hun har gjort ved mig. Jeg har svært ved at sætte fingeren på hvad det er hun kan, men hun kan noget meget særligt og det har fået noget helt særligt godt frem i mig. 

Jeg er nødt til lige at vise jer hvordan det stod til den gang jeg startede med at blogge, det er ca 2,5 år siden. Jeg er nødt til det, selv om jeg bliver helt flov:-) Kig fx her....tssss....lige til at falde i søvn af:-)

Som i nok allerede har set på Camillas blog, så er har hun, sammen med fotograf Peter Kragballe, en FOTOWORKSHOP under opsejling. Jeg er meget vild med ideen og skal helt klart deltage for jeg vil så gerne lære noget af alt det de to mennesker kan! Hold øje med hendes blog, der kommer helt sikkert flere informationer den næste tid.
Jeg venter bare spændt på en dato og krydser fingre for at det bliver snart!

Indtil da så tjek lige de her lækkerheder ud. Både billeder, dreng og sweat.

TAK for idag!
Billederne er både taget og redigeret af Camilla.

onsdag den 8. august 2012

Ternet kjole - ny model

Roder med masser af nye modeller til Syskolen.
Idag et forsøg på en ny kjole som i første omgang ikke er specielt vellykket, men med lidt justeringer skal den nok blive fin. Den er meget simpel, så det kræver ikke de store udregninger.
Den er nem at sy og det har jeg masser af.
Jeg bliver til spurgt om man kan gå på Syskolen uden at kunne sy i forvejen, og det kan man selvfølgelig sagtens! Alle niveauer er mere end velkomne. Holdene er blandede og der er plads til alle. Lige i øjeblikket er der kun ledige pladser på tirsdagsholdet (tror kun en enkelt), men du er meget velkommen til at komme på venteliste til aftenholdene. Skriv blot en mail til marapytta@gmail.com


Plads på september workshoppen

Jeg har en enkelt plads på september workshoppen, da der desværre har været mandefald.
Måske er det noget for dig?

Det foregår d. 1.+2. september, begge dage fra 10-17
Prisen er 2200 kr og du har her mulighed for at dykke godt ned i hele arkivet - dvs der er frit valg mellem alt hvad jeg har liggende af både børne og voksentøj. Du bestemmer!
Du får mønstre, til privat brug, med hjem på alt hvad du når at sy.

Her en lille kavalkade med nogle af de mest populære ting fra Syskolen (som snart fylder 2 år, hurra!!!) Se evt mere her, hvor jeg har samlet en del af det jeg har syet gennem tiden.