lørdag den 31. marts 2012

tirsdag den 27. marts 2012

Ledig plads på tirsdagsholdet

Jeg har ledige pladser på tirsdagsholdet. Skriv fluks en mail til Marapytta@gmail.com hvis du vil have en plads.
Vi syer hver tirsdag fra 10-13 i vores kælder på Vesterbro - prisen er 1000 kr pr måned.
Du må frit bruge alle mine mønstre til at sy efter og jeg massevis til både børn og voksne.
Du kan se hvad eleverne har syet gennem tiden i galleriet her og læse en masse mere om syskolen her

mandag den 26. marts 2012

Flere sæt

Fik gjort lidt flere sæt færdig. Du kan købe dem her

Dukketøj

Flere har spurgt om de kunne købe dukketøj, så nu har jeg kastet mig ud i det. Men hold nu op - jeg er ikke godt til hurtige løsninger. Synes altså stadig det skal være lækkert syet, så det tager selvfølgelig bare alt for lang tid.... MEN nu laver jeg lidt for sjov alligevel.
Det første sæt er sat til salg og der er flere på vej. Du kan købe det hvis du trykker her
Der er kun et sæt af hver..... er der nogle big cartel eksperter som kan fortælle mig om det er muligt at få en annonce til automatisk at lukke når varen er solgt? Mine bliver ved med at stå til salg - hvilket jo er usmart hvis varen er solgt og det er unika og umuligt at lave flere?

søndag den 25. marts 2012

Dukkebørn

Hatten af for Wenche! Du kan dit kram. Respekt!
I får lige en masse billeder fra workshoppen igår. Jeg var med på sidelinien og havde masser af tid til at observere og forelske mig vildt i alle dukkebørnene som poppede frem i løbet af dagen. Helt vildt facinerende. Hold op et kæmpe stykke arbejde og nårh hvor er de søde og forskellige afhængig af hvilken dukkemagerske som sidder bag. Jeg kan slet ikke stoppe billedstrømmen. 
Dukketøj fik vi ikke syet noget af, men de fik alle en mappe med mønstre med hjem og jeg er slet ikke færdig med at finde på dukke ting. Jeg vil anstrenge mig alt hvad jeg kan for at organisere det sådan at mønstrene snart kan købes i min shop
Dukkeworkshoppen i april melder alt optaget, men vi overvejer en ny lørdag d. 19. maj, så sæt kryds i kalendren eller send en mail hvis du vil reservere. Skal lige cleare med dukkemageren over dem alle!
fredag den 23. marts 2012

Quiltet dukke jakke

Py - ha, den var svær. Lad os bare kalde det advanced dukketøjssyning! Lommerne er pilskæve men jeg gider ikke lave det om.
Jeg har travlt og jeg er et typisk sidste øjebliks menneske, så nu går turen til vesterkopi for at kopiere dukketøjsmønstre til alle dukke entusiasterne, som kommer på workshop imorgen. Wenche har lige været forbi og har fyldt rum11 op med alverdens dukkematerialer. Lad os bare sige at her dufter rimelig meget af får! Jeg er helt vildt imponeret over hendes små broderier som jeg lige har set i virkeligheden. Er du gal de er fine! Du kan købe broderi kit her hos Karen Marie. Et fantastisk charmerende lille samarbejde mellem de to.
God weekend.
 Faldt lige over en masse skønt kantebånd hos Handler. Kunne ikke bestemme mig, så jeg har  brugt en mindre formue og fået fyldt lageret lidt op med lækre rosa farver.

Syskole - En lille smagsprøve

Har du gået og tænkt på at komme på workshop eller gå til syning her hos mig i kælderen?
Måske er du lidt i tvivl og aner ikke hvilken snegl jeg er?
Nu har du muligheden for at få en lille smagsprøve og lure tingene lidt an.
I ugen op til påske har jeg etableret nogle ledige pladser på holdene og du kan for 250 kr få 3 timers snusen rundt på min syskole, få lidt fif eller sy en enkelt let ting fra mit arkiv (ikke jakker+voksenveste)
Du skal blot selv have materialer og symaskine med.

Vælg mellem:

Tirsdag d. 3. april kl 10-13
Onsdag d. 4 april kl 18.45-21.45


Har du lyst så skriv til marapytta@gmail.com

torsdag den 22. marts 2012

Dukke vingevest

Et must i den lille mini Marapytta kollektion.

Dukkelift

På lørdag holder Wenche og jeg vores første workshop og jeg er i fuld sving med at forberede de sidste ting. Vi har faktisk en enkelt plads ledig hvis du skulle være interesseret.

På bestilling

Jeg syer rigtig mange quiltede jakker i disse dage. Det er den ultimative forårs luksus at give sig selv sådan en jakke. Denne er på vej i posten til en af mine trofaste kunder.
Du kan bestille en jakke ved at skrive til marapytta@gmail.com, så finder vi ud af hvordan den skal se ud. De koster 2000 kr og jeg laver dem i str 34-46.
Ps. det er det eneste jeg modtager bestillinger på lige pt.

søndag den 18. marts 2012

Quiltet jakke

Den er for lille til Lilly selv om den godt nok matcher hendes ildrøde outfit idag. Størrelsen er 4 år.
Jeg sætter de to jakker til salg i shoppen i løbet af næste uge.

Makeup-taske

En lille quiltet gave til min svigermor. Syet i en af de absolut smukkeste Libertyer som findes og foeret med det stribede foer som jeg bare er nødt til at have noget mere af!

lørdag den 17. marts 2012

Jubilarens datter

Olivia i hjemmesyet tøj. Meget træt og lidt betuttet over damen med kameraet!
Jakken er syet på sidste weekends workshop af min gode veninde Christina, som havde 10 års jubilæum igår. Jeg fik sagt tillykke og drukket champagne i dejligt selskab!

fredag den 16. marts 2012

Syaften

Lene og Louise, som går på torsdagsholdet, er i gang med at sy forårsjakker til deres børn. De har begge kastet sig over dufflecoaten. Der var dyb koncentration igår aftes og jeg synes de var så pæne i vingevest og hjemmestrik! Det varer ikke længe før de er i mål, så jeg glæder mig til at vise de færdige resultater om et par uger, når de igen dukker op til endnu en syaften.

Her holder vi fri sammen med en gang nældefeber og jeg skal senere til jubilæum hos en af mine gode veninder som har været 10 år i modebranchen som modelkonstruktør. Det skal fejres for det hører til sjældenhederne at nogen holder ved så længe i den branche. 
Hjerteligt tillykke Christina!! 
God weekend.

torsdag den 15. marts 2012

Quiltet børnejakke

Lille og fin, str 2-3 år. 
Det tager næste lige så lang tid at lave den som voksen modellen gør. Alle detaljerne er de samme og der er ikke sparet på luksusen, så jeg går lige over overvejer om det overhovedet kan betale sig at sætte dem til salg. Den bliver i hvert fald dyr, så vent lige med at forelske dig alt for meget.....
Foret er fra - ja gæt! - City Sycenter. Kan ikke huske prisen, men noget omkring 139,- pr meter.
Lækreste glatte bomuld med karry/guld striber, fungerer perfekt som foer.
Du kan bare ringe til dem hvis gerne vil købe noget af det.