mandag den 30. januar 2012

Mus

Lilly har syet små ærteposer forklædt som mus. Meget simpelt og børnevenligt projekt.

søndag den 29. januar 2012

Huer til salg

Du finder dem i min butik

Bare for sjov

Kender i Barbara? Hun har verdens fineste butik på Vesterbro som bugner med vintage tøj til børn. Vintagetøj inspirerer mig meget og jeg skal meget snart forbi butikken igen!
Lillys jakker er købt hos Vintage kids Copenhagen 

Kontor mus med vinger

Flere vinger til salg i min butik
Ternet uld fra City Sycenter.
Pssssst, de har udsalg og der er masser af lækre ternede uldvarer.

lørdag den 28. januar 2012

Hurtig undulat

Lilly var med på værkstedet og hoppede lige i undulaten

fredag den 27. januar 2012

Glimmer vest

Quiltet på en ny måde. Stoffet er den lækreste elfenbens farvede uld med glimmer fra City Sycenter i Valby. Er du vild med neon så er det en rigtig god ide´ at kigge forbi her.
Jeg sætter vesten til salg i min butik så snart jeg får tid. Jeg har stadig lidt af det lækre stof på lager så vesten kan godt laves på bestilling hvis størrelsen ikke er rigtig.

onsdag den 25. januar 2012

Flere huer

Lidt mere party end de forrige!

Amimono

Helga Isager har igen gjort det. Udgivet den lækreste booklet med fine fine opskrifter til både børn og voksne. Jeg er helt forelsket i stemningen og stilen og jeg er mega stolt over at en af mine børne rockere er med på et af de flotte billeder. Det er Marie Gravnbøl fra Revolver som har stylet den lille booklet, hun er efter min mening en af de sejeste! På hendes blog kan du se mange flere billeder. 

tirsdag den 24. januar 2012

Huer

Da tirsdagsholdet gik fik jeg lyst til at lave huer. Det blev til to bløde bitte små uld kyser med ører i str 56 + 62. Nu venter jeg bare på at jeg kan komme på barselsvisit!

Tirsdag

Børnerockerjakkesæsonen er skudt igang. Mens solen skinnede ind på tirsdagsholdet var der idag flere som kastede sig ud i projektet!
Jeg har den sidste måneds tid haft ledige pladser på syskolen men de sidste par dage er det piplet ind med tilmeldinger så nu er der kun én enkelt plads tilbage. Læs mere her

søndag den 22. januar 2012

Krave - DIY

Det vrimler med kraver over alt - det er vist ingen hemmelighed for nogen -  og nu har Hanne har lavet den fineste DIY - Du finder den ud her - synes det er så fint fundet på!

onsdag den 18. januar 2012

Hjælpen er fundet!

Og det skal nok komme alle tilgode.
Trine og Jane har allerede lavet strikkeprøver??? Der er blevet ringet og sms´et en masse striksprog i løbet af dagen, noget med garntyper, fasthed, løbelængder o.lign - jeg forstår ingenting, men jeg VED bare, at jeg er i god hænder og inden længe, er jeg ejer af verdens flotteste pels.
Hvis det bliver en succes - den skal selvfølgelig lige gennemarbejdes og der skal finpudses, så lover Trine og Jane at gøre det muligt at købe opskrift og garn gennem deres fine fine strikkebutik og jeg skulle hilse at sige at de sender til hele DK hvis du ikke lige har mulighed for at komme forbi Ballerup.

Som Asli skrev i en kommentar til tidligere indlæg - det bliver da den nye islænder! Kan I se Sara Lund for jer -  i leo pels??

Er det lige noget der batter????
Fox og Jane i er bare mine aller vildeste yndlingsdamer!!!!

tirsdag den 17. januar 2012

Strikkehjælp søges!!!!!!!!!

Hele torsdagsholdet lå flade af grin over det og ville nærmest betale mig penge for at iføre mig noget lignende så de kunne få et billigt grin, men på tirsdagsholdet var der fuld forståelse!!!! Tak for det!!! Den skal selvfølgelig ikke være giraffarvet men se den lige i grå/blå/sorte farver og knælang i stedet for.

JEG KOMMER IKKE GENNEM FORÅRET UDEN ÉN!!!!!

Derfor søger jeg inderligt en som vil/kan strikke og har mod på at  strikke en til mig. Den er strikket på pind 8!
Jeg bytter gerne med gratis syning på syskolen RESTEN AF ÅRET (hver anden uge!) Der er en del pladser ledige i øjeblikket, så det er måske nu du skal slå til, hvis du er et jern til at strikke og gerne vil lære at sy. En weekendworkshop kunne også være en mulighed hvis du bor langt fra København. Eller en quiltet jakke???

Jeg er mega åben for en byttehandel - JEG MÅ BARE eje en strikket pels.

HVEM KAN HJÆLPE???

Min tatoverede familie

Forleden kom de hjem med hver deres tusch på overarmen. Sommerfuglen har Lilly en gang tegnet og nu er den foreviget på Fars arm. Sebastians veninde er en meget dygtig tatovør og de havde åbenbart begge været under nålen....

lørdag den 14. januar 2012

Pudderkvast

Jeg har fået den fineste kanin pom pom af Rikke. Den ender muligvis i rumpen på et lille tøjdyr jeg er igang med eller på toppen af en hue som jeg også har tanker om. Jeg vil bestille nogle flere for de er simpelt hen for lækre! Rikke har en lille shop hvor de kan købes.
Tusind tak Rikke, jeg er fuldstændig forelsket i dem!

onsdag den 11. januar 2012

For et godt stykke tid siden syede jeg denne lille rocker str 7-8 år til Amimonos næste katalog som snart udkommer. Jeg glæder mig til at se billederne for det er dygtige Marie som står bag stylingen og så det kan kun blive godt! 

Det er snart tid til at sy forårsjakker til børnene og i den forbindelse kan jeg da lige reklamere lidt for de enkelte ledige pladser jeg har på syholdene, der er lidt af hvert at vælge imellem. 
Skriv hvis du har spørgsmål til marapytta@gmail.com

søndag den 8. januar 2012

Weekend

Mens Sebastian løber rundt i de polske skove og skyder vildsvin, holder vi tøseweekend, syer patchwork, ser helt utrolig mange afsnit af Rosa fra Roladegade og tager leopardepelse på når vi går på indisk restaurant.

fredag den 6. januar 2012

Undulat

Sidste skud på stammen og så er der altså dømt pause på fuglefronten!
Nogen har spurgt om jeg ikke lige kan lave en lille vejledning og til det må jeg sige nej. Ideen er ikke min og i kan allerede finde en DIY her hos denne fantastiske dame. Jeg har bare videreudviklet lidt og lavet mine egne versioner.