lørdag den 31. december 2011

Nytårsøsters ved lammefjorden

Gode venner, frost og østers. Vi er taget væk fra alle kanonslagene i iIstedgade.

De passer perfekt

Men hun er helt umulig at få til at stå stille og se yndig ud....men det gør nu heller ikke så meget!!
Vestene sidder lige i skabet. Jeg har prøvet dem på 3 forskellige piger i 3 forskellige størrleser, så nu er to af dem sat til salg.

Rigtig godt nytår alle sammen!

fredag den 30. december 2011

Lilly

Lige nu sidder hun under dynen i sofaen og ser et eller andet MGP show i fjernsynet, hun er 5 år og seks en halv måned gammel. Til sommer skal hun starte i børnehaveklasse på Tove Ditlevsens Skole. Hun drømmer om at bliver sanger eller dyrlæge.....nok meste sanger, for man skal jo lære alt muligt hvis man vil være dyrlæge.....eller åbne en butik for det er nemt???????

torsdag den 29. december 2011

Ikke perfekt

Jeg drukner i opsyede prøvemodeller....
I min jagt på den perfekte pasform syer jeg samme model op igen og igen.
Disse to veste sælger jeg for 175 kr stykket. Prisen er inkl porto. (normalpris 550,-)
Pasformen er ikke perfekt, men næsten, det er kun små jursteringer der mangler, så de kan sagtens anvendes, måske er det slet ikke noget du opdager.

Send en mail til marapytta@gmail hvis du vil købe en af dem.

Den første er str 3-4 år  Solgt til en dejlig dame:-)
Syet af den skønneste musefarvede uld og foret med vintage Liberty.

Den næste er ca. str 5-6 år Solgt til en anden dejlig dame
Syet af blå og rød ternet uld fundet på min tur i himlen.

Meget lyserød

Den her er lyserød. Der skal være lidt for en hver smag.....ved ikke helt om det er min....men som bekendt er 2-3 årige piger ret vilde med lyserød. Kommer til salg så snart den er afprøvet.

Billeder

Præsterede kun et meget ringe billede med mobilen igår, men synes altså at den lille vest fortjener lidt bedre, så her kommer lidt flere.
Jeg sætter vestene til salg i min shop så snart de er afprøvet og størrelsen fastsat - men de bliver ikke billige (så er du advaret) da der ligger et stort arbejde bag.

onsdag den 28. december 2011

Lille bitte

Jeg arbejder på at forbedre pasformen på vingevesten. Til at starte med var den ikke noget at råbe hurra for og det betyder meget for mig at det er iorden!
Jeg har rettet og gradueret og gradueret og nu ligger der 17! størrelser klar til endnu en gang at blive afprøvet på børn og voksne i alle tænkelige størrelser.
Idag har jeg syet den mindste størrelse op og en til Lilly som skal med hjem og prøves.

Tyl med prikker

Fandt også dette vidunderlige prikkede tyl i Hamborg og har lavet et skørt mere.
Det er sat tilsalg i min shop.
Arbejder stadig på at skaffe mere af det med glimmer, sender en venlig agent til Hamborg i løbet af januar og så skal der nok komme flere til salg til de glimmerhungrene.

tirsdag den 27. december 2011

Flæser

Er igen kommet til at lave flæser. Det er ikke en gang med vilje....det sker bare....To nye puder til mig selv plus en ekstra. Den øverste er syet af en gammel natkjole - den er til Lillys værelse, den midterste af et stykke meget smukt vintage Liberty til min sofa og...den ekstra, aner jeg ikke hvor jeg har stoffet fra. Mindes slet ikke at have købt det, men det lå i bunkerne og jeg synes det kunne blive en fin lille børnepude.

Ballerina på ski

To dejlige julegaver. Ballerina balletdragt med indbygget glimmerstjerne tutu, fra verdens bedste Mormor og små røde ski fundet af Far i genbrugsbutik. Så må der godt komme sne i stedet for det her våde snask som Vesterbro lige pt er smurt ind i!

torsdag den 22. december 2011

Julekalender

Jeg har foræret et lille gavekort væk i julekalenderen hos Carlas Cafe.
Det er ret spøjst men også skønt at læse så rosende ord om sig selv, ja jeg blir nærmest helt rørt. Du kan deltage og læse alle de fine ord om Lilly og mig lige her, tak søde Mette!
Ps: Du må også meget gerne bruge gavekortet som tilskud til en workshop.

søndag den 18. december 2011

Kære Lindhardt

Pludseligt en dag kom der en mail fra Lindhardt som skrev at han kunne forstå, at jeg var glad for knapper og at han tilfældigvis havde en Astor knapmaskine stående i kælderen med samtlige knapstørrelser??????
Han påstod at han havde en computer og at han inde i den havde han fundet mig og ville spørge om jeg ville købe hans afdøde mors knapmaskine, hun havde nemlig i sin tid haft broderiforretning og havde tjent lidt ekstra ved at lave knapper i de sene aftentimer???????

ØHMMM JA!!!!!!! Er du da gal, JA!!!

Men det var i Vejle og hele molevitten skulle afhentes....det kunne ikke sendes....åhhhh....jeg har ingen gode forbindelser i Jylland....så jeg vendte lige dilemaet med Wenche. Hun havde selvfølgelig en idé!!!
Hun skulle tilfældigvis køre til Jylland for at hente ca 7 tons stof hos Karen og tilbød at slå inden om Vejle!!!!
Endnu en gang er Wenche min redningskvinde, ligesom hun var den gang den hæslige fredag i juni 2010!!!
Og hvilket vidunder jeg nu er den LYKKELIGE ejer af, kan slet ikke beskrives. Der er den sirligste orden i ALLE kasserne, der mangler ikke en dims selv om det helt sikkert har mange år på bagen og det hele helt sikkert har stået læææænge i en kælder. 
Føler mig som den heldigste i verden, jeg har altid ønsket mig sådan et monstrum. Jeg er SÅ glad. Nu skal der frem over leges med knapper i lange baner og alle dem der kommer på workshops kan lave alle de knapper de vil til deres quiltede jakker eller andre påfund! Jeg tror ikke jeg løber tør de næste mange år, for der er kassevis og bunkevis af knapper og dele i alle tænkelige størrelser!

TAK kære Wenche, for hjælpen og TAK Lindhardt fra Vejle - tænk at det lige var mig du fandt.

fredag den 16. december 2011

Første julegave klar

Til farveglade kusine Carla på 10.
Krydser fingre for at den passer og falder i god jord.

onsdag den 14. december 2011

Dagen tylskørt

Hanne har fundet noget hæftigt lyserødt guld glimmer stof som nok vil blæse en hver lille pige bagover. Synes ikke det helt kan måle sig med den første glimmertyl, men det er dagens alternativ og jeg har fået lov at hapse nogle meter.
Det er str 3-5 år, måler 30 cm i længden og koster 300 kr inkl forsendelset.
Vil du købe det skal du skynde dig at sende en mail til mig.
Lige nu er der kun dette.

Quiltet liberty vingevest

Denne lille fine vingevest er til en jeg godt kan lide men alt for sjældent ser. 
Jeg har quiltet den med silkefoer, så den er ekstra lækker at have på, for det fortjener hun. 
Jeg er selv blevet dyb afhængig af min egen vest som varmer mig om skuldrene.
Jeg syer gerne en vest til dig på bestilling hvis du har lyst, blot send mig en mail. Jeg kan lave dem i str 34-46. Jeg drømmer om at lave en i tern og en i ensfarvet uld - altså til mig selv.
Idag skal jeg sy mine egen quiltede jakke færdig og starte på Lillys røde julekjole og krydser fingre for at der er sjove glimmerstoffer på vej til flere skørter.


tirsdag den 13. december 2011

Dagens sløjfer.

Jeg fik en lille luns stof af Wenche idag, hun syntes der stod sløjfe på stykket og jeg syntes hun havde ret. Hver centimeter blev brugt.
Der er stadig masser af sløjfer til salg i min butik, de er perfekte til fx gaveleg.