onsdag den 31. august 2011

Fin kjole

Syet til en særlig ven til en særlig lejlighed.
50´er kjolen er også en del af den lille nye kollektion, en kjole som du kan sy til dig selv, hvis du går på et af syholdene eller melder dig til en af mine workshops. Den næste workshop finder sted 17+18 september og der er stadig ledige pladser. Skriv en mail til marapytta@gmail.com hvis du vil tilmelde dig eller bare høre mere. Syholdene er helt prop fyldte men du kan blive skrevet på venteliste.
Vinger

I skal lige se den fine vingevest på! Der kommer mere og mere tilsalg i shoppen så tag et kig.

Tern

En af de nye jakker. Quiltet og vendesyet med Liberty så kanterne er helt bløde og jakken næsten får et helt japansk udtryk. Glæder mig til at sy den op i alt mulig forskelligt stof - næste forsøg bliver nok helt sort - helt sikkert et helt andet udtryk.....og så lige en lille vest fordi kombien var så fin.
Stof og knapper fra City Sycenter

Liberty Chinos

Fitting på bukserne sammen med konstruktørerne og byen bedste bagdel. De sidder lige i skabet!

tirsdag den 30. august 2011

Broderi anglese

Endnu en kjole til salg. Denne er str 3-4 år. Stoffet er så bødt og lækkert og jeg har fundet det meget billigt hos byens bedste City sycenter i Valby. Har også syet en til Lilly (eller dvs, det har min skønne praktikant!) fordi jeg bare er så vild med stoffet, det passer sammen med næsten alt og så er det dejligt at det hele ikke er blomstret!


Prikket Camille kjole

Har sat en kjole str 5 år til salg i min shop
Kjolen kan i øjeblikket godt bestilles i andre størrelser eller stoffer.

Affär

Har været ude og shoppe hos Affär på Amagerbrogade idag. Jeg er solgt. Heldigvis har de også den lækreste netshop, hvis man ikke lige har mulighed for at smutte forbi.

mandag den 29. august 2011

Ledig plads på torsdagsholdet

Pr. 1. september er der en ledig plads på torsdagsholdet. Det drejer sig om torsdage fra 18-21, hver anden uge i de ulige uger. Prisen er 450 kr for to torsdage om måneden.
Hvis du vil lære at sy så er det måske noget for dig??
Du kan læse mere her

Skriv en mail til marapytta@gmail.com hvis du vil have pladsen. 

Camille kjolen kan du købe her hvis du ikke selv gider at sy!

Quiltet jakke

Jeg har syet en jakke mere som jeg ikke har fået vist frem. Den er syet i det fineste småblomstrede Liberty - Emilias Flowers. Du kan købe den her, bestille en i en anden størrelse eller i et andet print. Du kan også kommer på workshop og sy din helt egen jakke - ja du kan faktisk få det lige som du vil have det.

søndag den 28. august 2011

Oldemors knapper

Jeg har arvet min oldemors dåse med knapper. Kan mærke at de betyder helt vildt meget for mig. Jeg har leget rigtig meget med dem som barn og føler jeg kan huske hver enkelt af dem. Jeg bliver da helt lykkelig inden i når jeg nu ser min egen datter sidde dybt begravet med knapper ud over hele gulvet. 
Jeg har altså noget med knapper.

Godt det regner

når man har fået nye gummistøvler!
Helt klart kunst!

torsdag den 25. august 2011

Voksenvest

Første færdigsyede prøve - vest med fine vinger.

tirsdag den 23. august 2011

23. august

Vielsesringene arvede vi fra min mormor og morfar til denne særlige dag for 8 år siden. De to firkantede fik jeg idag - det er nemlig min bryllupsdag!Hyggelig tirsdag

Mine sypiger er da vist de bedste og hyggeligste!!
Præcision til fingerspidserne og grundighed - I love it! Det er sku seriøse sager det de laver. Jeg er stolt!!  Især en bestemt dame imponere vildt med hendes mega lækre og meget ambisiøse balkjole. Py-ha, selv lærerinden er udfordret. Jeg både frydes og griner når der bliver syet i silke OG indtaget kaffe, cola og pølsehorn - SAMTIDIGT - OG klippet fine haker i ciffonen med saksen fra laboratoriet og ALLIGEVEL blir det bare så flot, at man skulle tro hun havde syet hele hendes liv!!!
Det er altså de topseje damer der går på Lines syskole!!

mandag den 22. august 2011

Meld dig til nu!

Jeg holder én workshop hver måned hen over efteråret. Der er allerede mange tilmeldinger så skynd dig at meld dig til hvis du vil ha en plads. På alle workshops står hele mønsterarkivet åbent til fri afbenyttelse - altså du kan både sy til ungerne eller til dig selv. 

Datoer for de 3 workshops:
17+18. september
15+16. oktober
12+13. november

Alle dage fra 10-17
Pris 2250 inkl frokost begge dage

Tilmelding på marapytta@gmail.com

Quiltet jakke syet op i Liberty Martina - sådan en kan du f.eks. sy til dig selv.

søndag den 21. august 2011

Kjolen er næsten færdig

Så håber jeg bare på indian summer så vi kan nå at sy kjoler til os selv inden det bliver for koldt til sommerben! Her endnu en prøvning sammen med Smukke Anne og Nanna´erne

lørdag den 20. august 2011

Elsker min by

Jeg elsker Pride Parade og jeg elsker når min ellers så glitter interesseredee datter taber underkæben. Vi har brugt timevis på at kigge på mænd i glimmer og damer med overskæg. Det er den fedeste fest, gaderne bobler over med stangstive glade homoseksuelle. Der er lir og glæde i luften!!!