lørdag den 16. juli 2011

God ferie og workshop datoer


Jeg har besluttet at det, på mine workshops henover efteråret og vinteren, bliver muligt at sy det hele og altså alligevel ikke "emne opdelte" som før nævnt. Nu er der så mange som har skrevet og spurgt om de må sy noget andet selv om det er en fx en quilte jakke workshop, så det blir´ blandet landhandel. Både quiltede jakker, rocker jakker, børnetøj og hele baduljen på hver workshop i en skøn pærevælling.

Her får i lige en lille oversigt med de næste datoer så I har mulighed for at planlægge lidt.

20+21 august
17+18 september
15+16 oktober
12+13 november

Skriv en mail til marapytta@gmail.com hvis du vil have en plads.
Prisen er 2250 kr for to dage fra 10-17 (ekslusiv materialer)

ps: Billedet er fra Lillys 5 års fødselsdag (hun har selv pyntet kagerne) som vi holdt i sommerhuset og hvor vi, efter sydens sol, skal holde en uges ferie mere! Hurra for det!

Camille kjolen

Stoffet var det jeg fik af en af mine meget søde elever igår. Hun forbarmede sig og jeg er solgt. Synes det er så pænt og helt befriende at det ikke er blomstret men stadig så fint og feminint....men hva´ pokker hedder det print??
Til venstre på billedet ses en cirkus karusel som Lilly OG hendes far har tegnet PÅ væggen. Længere oppe bliver der, med et sirligt stregsystem, holdt skarpt øje med hvor meget hun vokser. Lige nu er vi på 111 cm!

Sommerskjorte

Endnu en helt enkel sommerskjorte i Liberty, som fint kan beskytte mod solens stråler når vi lige om lidt drager sydpå og kaster os i poolen.

Sommerworkshop#2

Har haft besøg af rigtig mange søde sylystne kvinder de sidste par dage (faktisk 23 timers workshop og syhold i løbet af ugen). Der er blevet produceret bigtime. Her kan I se noget af det der er blevet lavet på workshoppen torsdag og fredag. I støbeskeen er stadig to meget smukke sorte uldkjoler og hele to quiltede jakker, som jeg glæder mig til at kunne vise billeder af. Heldigvis ved jeg at jeg kommer til at se dem alle sammen igen så jeg skal nok få foto dokumenteret alle herlighederne.
Børnevesten blev transformeret om til strørrelse voksen - det blev så luksus lækkert!
Jeg er helt tosset med det stof Camille kjolen er syet af her under. Nogen der kender navnet på det vidunderlige print? Rikke, som har syet denne kjole, forbarmede sig over sylæren og jeg fik lov at klippe til en kjole til Lilly. Den må I se senere. Kunne nemlig ikke vente med at sy den, så det gjorde jeg da alle damerne var gået hjem. Ser lige om jeg kan lokke et enkelt snapshot ud af hende i løbet af dagen!
Vi smutter snart til Syden og jeg glæder mig. God weekend og god sommer!

fredag den 15. juli 2011

Vil du på venteliste??

Det er tid til at få ryddet lidt op på den alen lange ventelise.... Der står virkelig mange på ventelisten og mange svarer aldrig når jeg sender tilbud om pladser ud. Derfor er jeg lige nødt til at få støvet den lidt af.
Alle pladserne er nu besat på både onsdags og torsdagsholdet. Der er stadig et par ledige på dagsholdet om tirsdagen.
Ønsker du at stå på ventelisten skal du sende mig en mail til marapytta@gmail.com
Hvis du mener du allerede står på ventelisten og gerne vil blive stående skal du også sende mig en mail.
Læs evt og reglerne for ventelisten og en masser mere om syskolen her

onsdag den 13. juli 2011

Ledige pladser på syholdene


Nu har du chancen for at få en plads på et af syholdene. Der er enkelte ledige pladser om tirsdagen fra 10-13 eller om onsdagen fra 18.45-21.45.
Der er plads fra 2. og 3. august så vil du være med i efteråret, er det nu du skal slå til!
Send en mail til marapytta@gmail.com hvis du vil tilmeldes

Du kan læse mere om syskolen
Se hvad eleverne syer
Se hvad du ellers kan sy på skolen

Jeg har før nævnt at jeg måske ville lave et hold for barslende kvinder efter sommerferien. Det har jeg besluttet mig for ikke at gøre alligevel, da energien skal bruges et andet sted, så hen over efteråret bliver der fortsat kun 3 hold (torsdag er alle pladser optaget)

søndag den 10. juli 2011

Babyer søges

Jeg er startet forfra, sådan helt fra scratch. Laver nye mønstre som er MINE HELT EGNE og som har en PASFORM som jeg kan stå inde for! Synes godt nok der findes meget skidt på markedet, hvor jeg tænker, at det da ALDRIG kan ha´ været prøvet på et barn, inden det blev sendt i trykken. 
Derfor søger jeg i første omgang et par babyer i str 56, 62 og 68. Gerne flere af hver slags så jeg kan lave en ordenlig test og gerne nogen der bor i nærheden, så det ikke bliver for besværligt at mødes et par gange hen over den næste tid. Jeg bytter gerne med noget tøj som tak for hjælpen!
Har du en baby jeg må låne må du meget gerne maile til marapytta@gmail.com.

Drømmer om at jeg en dag kan sælge mine mønstre for der er rigtig mange af jer der spørger. Desværre er det endnu ikke en mulighed. Har ikke lige helt regnet ud hvordan det sådan rent teknisk og økonomisk  skal kunne lade sig gøre, så ind til videre er det kun mine dejlige syhold der kan boltre sig i herlighederne!

lørdag den 9. juli 2011

Første sommerhold

Der har være vildt gang i rum11 de sidste to dage. Wow, hvor er her blevet kreeret de flotteste sager.
Elsker altså min job!!! Det er en KÆMPE fornøjelse at være sammen med interesserede og engagerede mennesker og så endda i det aller bedste tegn. Håndarbejdests tegn. Jeg nyder at føre dem gennem projekterne og se dem fordybe sig i detaljerne. En fin blanding af snak og koncentration og det dejlige møde med andre som man kan dele sine interesser og passioner med! TAK for besøget piger!!
Cecilie gik, meget forståeligt, stolt hjem gennem regnen med en smuk quiltet jakke i den klassiske blå poppy&daisy
Farvestrålende Viola gik tilfreds hjem i sit kolonihavehus, med en smuk quiltet jakke syet i gul Poppy&daisy.
Pernille og Trine er gamle veninder og nød vist ret meget at bruge en weekend sammen i København. De fik begge lækre Rocker jakker med hjem. Trine tog den pink Mitsi med hjem til datteren, så pas på Silkeborg, den første mini rocker er sluppet løs!
Pernille kan snart klæde sig i modig Rocker i blå Strawberry thief.

Som noget nyt havde jeg besøg af mor og datter. Lene og Pernille. Er det lige hyggeligt???
Pernille tog synål og smuk smuk quiltet jakke med hjem. Så skønt at se jakken med et helt nyt udtryk. Eventyr og undulater. Kantebåndet skal håndsyes (Pernilles storslåede ide´), så det bliver de hjemme i sofaen! Det blir SÅ flot og jeg glæder mig til at kunne vise det helt færdige resultat.
Lene tog hjem og kunne forkæle sine børnebørn med både vest, kjole og shorts. Er vild med farverne. Igen, dejligt at se sagerne lavet af andre hænder med nye udtryk!
Det blev lidt langt men her er også sket meget og jeg synes altså I skulle se det hele.
Har du fået lyst til et par dage i vores (helt tøre) kælder, så er der stadig et par enkelte pladser på næste workshop d. 14. og 15. juli. Skriv evt og hør mere eller læs her

fredag den 1. juli 2011

Sommer

Vi skal til Grækkenland i sommerferien så jeg syer lidt sommerbluser i det letteste bomuld jeg kan finde. Istedet for elastik i halsen har jeg lavet fast kant med skråbånd i stoffet og lille fin rouleau lukning med vintageknap.