torsdag den 30. juni 2011

Og de syer også voksentøj - i lange baner endda!

Må lige blære mig med mine dygtige elever! Se lige hvad der bl.a er blevet syet her til aften på torsdagholdet. Jeg er simpelt hen så stolt! De er jo mega dygtige og de er mine!

Nej tak mor

Sådan nogen går jeg ikke med!
Havde ellers syet dem her til Lilly. Hun blev overtalt til et par billeder men var godt nok træt af sin mor og insisterede på bar mave og morgenhår. Nu er de sat til salg i shoppen. Har en plan om at sætte nogle af den sidste tids kreationer til salg i løbet af de næste dage, men det tager jo tid og det har jeg desværre ikke for meget af i øjeblikket. Hold øje!

onsdag den 29. juni 2011

Cirkus short

Kender en pige som hedder Molly, hun elsker dyr og hun skal have dem her.
Enkle og nemme at sy med en lille skrålomme.
Ku de ikke godt bruges af både piger og drenge?

Genopstandelse

Duffle coaten.
Det er meget længe siden jeg har syet nogen af dem, men fik en bestilling forleden og så syede jeg lige en ekstra fornyet udgave af den uden så mange dikkedarer. 
Kan slet ikke finde ud af at tage et ordenligt billede af den, men i får et par alligevel. Må finde en 3-årig og putte i den så den kan præcenteres lidt bedre - det fortjener den!
Bestillingen kan i se her

Mere sommerhat

Andrea "går" på tirsdagsholdet - det er så hyggeligt ! De små sommerben, der lige har lært og gå, tripper rundt og underholder mens maskinerne snurrer. For det meste sover hun alle 3 timer væk, men i går vågnede hun lige op og havde tid til at prøve en hat for mig!
Totalt dejlig dame siger jeg jer....og hendes mor blir så dygtig til at sy!
Så JA, babyer er meget velkomne på tirsdagsholdet!

tirsdag den 28. juni 2011

Ledige pladser på syholdene

Så er det nu du skal slå til hvis du vil sikre dig en plads på et af mine syhold.
Der er både ledige pladser på dagsholdet om tirsdagen og aftenholdet om onsdagen hvis du kan starte nu.
Skolen holder ferie i uge 29+30, men ellers er der undervisning i alle andre uger hen over sommeren.
Læs mere her og send en mail hvis du vil tilmelde dig eller har spørgsmål.

Du kan lure lidt på hvad der bliver syet på skolen her.

mandag den 27. juni 2011

Leopard sommerhat - i voksen størrelse

De sidste par dage har jeg vist forskellige sager syet i leopard Libertyen. Hold da op, den vil damerne gerne ha´ fingrene i! Jeg er blevet stormet på mailen og jeg tager bestillingerne i den rækkefølge jeg har modtaget mails, så længe lager haves. Jeg mangler at svare nogle af jer, men går i krig med at gøre det nu.

Sommerhatten er skøn! Jeg laver dem uden vlieseline i hattepullen så de er dejlig bløde og luftige, for hvem gider have polyester hjelm på i varmen?
Det blir vist en dejlig sommerdag idag!

søndag den 26. juni 2011

Mor & barn - sko

Vi elsker gummisko, Lilly og jeg!
Og vi mega søndagshygger i rum11 sammen med Hanne. Nogen har tømmermænd, så vi spiser macD, producerer sommerhatte, syer brudekjole og spiller computer i skøn forening!
Om lidt smutter vi i biffen og ser Max pinlig

Mor & barn - sommerhatte

Her har I os i sommerhatte!

fredag den 24. juni 2011

Dreng & pige #2

Jeg har et lille projekt kørende med mig selv. Når jeg laver noget til pigerne, SKAL jeg også lave noget til drengene. Idag blev det til en lille enkel drenge jakke i musegrå uld. Det er en moderniseret Elsebeth Gynther model der er rettet til så børn anno 2011 kan passe den. Vesten er også blevet opgraderet med fine "vinger" og smukt Liberty foer som har ligge og ventet meeeeeeget længe på det rette projekt. Købt på ebay for mange år siden og jeg ved desværre ikke hvad det hedder.
Jeg er meget optaget af det enkle lige for tiden. Helt enkle!

Dreng & pige #1

Men kærlig hjælp fra Mette fra City sycenter er jeg nu den lykkelige ejer af en helt uundværlig Prym tang. Hvorfor har jeg ikke haft sådan én før nu????? Det er ikke længere nogen sag at sætte trykknapper i og så gad jeg godt lige sy lidt flere af de søde sommerbodyer. Afprøvede lidt forskellige modeller, både til dreng og pige! 
Men, der er et MEN. 
180 cm halveret skråbånd klippet og foldet cm for cm i alle bodyens kanter, det tager stadig 100 år at sy, så ikke noget jeg overvejer at producere mere af. Modellen er vist tænkt som en udfordrene opgave til mine syhold. Den er rigtig svær at sy og helt igennem lækkert udført med blærede detaljer!

torsdag den 23. juni 2011

Liberty leopard bukser

Vi har søgt verden rundt efter dette fuldstændig yndlings Liberty og nu har vi været heldige at kunne ligge nogle meter på hylden.
Bukserne kan bestilles i str 36-42, de koster 1000 kr plus forsendelse.
Vil du eje et par sender du blot en mail til marapytta@gmail.com
De lækre stænger tilhører en af de bedste jeg kender!!
Flere variationer kan findes inde på denne side, hvor du kan se en masse af det jeg har syet gennem tiden - du skal et stykke ned før bukserne dukker op.

Quiltet jakke på vej til Fyn

Den quiltede jakke i grå Mitsi som jeg omtalte igår.
Værsgo, her er der billeder af husmodellen iført den skønne sag.


onsdag den 22. juni 2011

Med på noderne

Så virker det igen, det gamle skidt....
Det jeg ville sige var, at nu er jeg også er den lykkelige ejer af en af Annes fine nøglesnore, en dejlig bytter vi lige fiksede der!

Altså!

Nu kan jeg ikke ligge billeder på bloggen....
Ihhhhh!!!
Har ellers en hel masse at vise: Ny nøglesnor fra Anne - en vidunderlig bytter, nye træsko, nyt stof og vidudertang fra City Sycenter - nu skal jeg ikke længere hamre og banke, blot trykke og jeg gider godt sy flere sommerbodyer alligevel, leopard Liberty bukser, færdig quiltet jakke - som er blevet ualmindelig lækker i grå Mitsi, hjemmebagte kager, 5-års fødselsdag, sommerhus stemningsbilleder, lagkager, 500 faste læsere og en give away på vej.....
Det er sku da s.... irriterende. Hva er der mon nu i vejen???
Hvis du gerne vil se lidt billeder alligevel, kan du stikke over på rum11 bloggen og tjekke hvad vi har rendt og lavet de sidste par dage.....


søndag den 19. juni 2011

En lille ny fiks model

Sommerbody - eller hvad hedder sådan en lille sag som dennne her egentlig?
Planlægger at lave et nyt hold efter sommerferien for mødregrupper og barslende kvinder. Et hold hvor man kan medbringe både baby og symmaskine.
Derfor er jeg gået igang med at lave en masse nye baby ting og sager så der er noget at tage fat på for dem med babyer. Har ikke været så flittig på det område længe, men århh det er kære ting der kommer ud af det - i mini størrelse!
Her den første sag, syet i Liberty (printet hedder Melly,) købt i en af mine yndlings stofbutikker - City Sycenter - i Valby. Her kan du altid få kompetent vejledning og de har masser af klassiske kvalitets metervarer som ikke er til at få fat i ret mange steder. Jeg anbefaler varmt!
Har siddet den sidste time og banket trykknapper i. 14 stk i alt - det tager altså desværre for lang tid til nogen sinde at kunne sælge den lille sag videre, desværre - min evige frustration!
Men du kan komme ned og sy den selv! Faktisk er der ledige pladser på tirsdagsholdet. Et daghold i timerne 10-13. Vil du høre mere eller have en plads, kan du skrive til marapytta@gmail.com

Neon pepper