fredag den 25. februar 2011

Færdig Rocker

Lene, fra sidste workshop, er blevet færdig med sin Rocker i grøn Mitsi. Den er til hendes mor.... ja?!
Så kan man jo kun håbe på at få lov at se et billede af hendes mor en dag, hun lyder da for sej.

Rockermom!

torsdag den 24. februar 2011

Dygtige damer

De to konstruktører, Nanna og Nanna, der hjælper mig med mine mønstre (dem der bl.a. har lavet rocker jakken) har åbnet deres egen blog, How to do fashion! Hold øje med dem hvis du er interesseret i at lære at konstruere selv, de er dygtige og fuld af gode ideer. Både sjove og nemme ideer, som denne fantastiske blomster ide, men også mere avancerede konstruktions ting og sager med høj lækkerheds faktor.
Og så holder de workshops i konstruktion! Det kommer der helt sikkert meget mere info om på deres spritnye blog og jeg sender dem hermed min varmeste anbefalinger!

onsdag den 23. februar 2011

Rocker på bestilling

Nu kan du bestille din egen Rocker jakke. Send mig en mail, så finder vi ud af hvordan den skal se ud. 
Som udgangs punkt er den syet i Liberty, den har sort foer og sorte lynlåse. Dét har jeg bestemt for det er dét der gør den sej og giver den det rigtige udtryk. Men Liberty´en - den er op til dig at vælge.

Kan laves i str 34-46
Prisen er 2700 kr inkl moms og forsendelse.
Foto: Camilla Tange / Hunch

søndag den 20. februar 2011

Plads på syholdeneDer er lidt ekstra plads på de faste syhold onsdag og torsdag aften.
Skynd dig at skriv en mail til mig på marapytta@gmail.com hvis du vil ha fingrene i en af pladserne.
Læs mere HER

fredag den 18. februar 2011

Årets sommerkjole

I hvert fald min!
Ikke i dette stof, det er bare en prøve/prototype, men i en hel masse forskelligt blomstret i alle mulige dejlige sommerfarver.Når konstruktørerne og jeg er færdige modtager jeg bestillinger, men meget mere om det senere når jeg er nået lidt længere i udviklingen.

Kjolen kommer til at hedde Caramel kjolen. Inspirationen kommer fra en gammel fin Cacharel kjole fra 70´erne. Den blir både til os voksne damer, unge frøkner og alle de søde små piger.
Den er så fint konstrueret med forskudte baner, vidundeligt brus i skørtet, god facon understreger kroppens former og der er plads til lidt af hvert uden at den er et telt (som jeg må sige originalen er, på en meget uklædelig måde!).


Alle var begejstrede på torsdagsholdet igår! Deres unger er også snart så velklædte i mors hjemmesyede gevanter at det må være på tide at de kommer igang med noget til dem selv.
Ser det for mig. Til sommer. Alle iført hjemmesyet sommerkjole i alverden blomsterudgaver siddende ved hver deres symaskine igang med at sy endnu flere blomstrede sommerkjoler.

torsdag den 17. februar 2011

Tjek lige

Hvis du også vil ha en Rocker Jakke så er der stadig en enkelt plads på 

WORKSHOPPEN 26+27 FEBRUAR
Læs her


mandag den 14. februar 2011

Special price for you

Jeg har haft alt for travlt den sidste tid og har slet ikke fået gjort ordenlig reklame for den næste børnetøjs workshop som jeg afholder 26+27 februar. Egentlig havde jeg besluttet mig for at aflyse.

men...

Efter de mange rocker henvendelser og den udsolge quilte jakke workshop har jeg besluttet mig for at invitere inden for til en omgang blandet landhandel.
Man kan altså både sy børnetøj, rockerjakke og quiltet jakke.
Fordi det er i sidste øjeblik er prisen kun 1700 kr ( så det er lidt billigere end en ren jakkeworkshop som normalt koster 2000 kr)
Vi mødes i weekenden 26+27 feb fra 9-17 på mit værksted på Vesterbro
Prisen inkluderer frokost og diverse forplejning.
Symaskine og materialer skal man selv medbringe.

Send mig en mail hvis du vil sikre dig en plads - marapytta@gmail.com
Du er også velkommen bare at maile spørgsmål hvis der er noget du vil vide!

Jeg er lidt usikker på hvor meget mere workshop jeg får holdt hen over foråret. Det slider på familien at være så meget væk i weekenderne så det bliver måske lidt mere sparsomt med det i fremtiden.
I får lige smukke Anne Dorte i Rocker jakken en gang til!

søndag den 13. februar 2011

Workshop!

 Værsgod! Billeder fra en dejlig og smuk weekend.
Vi kom vist til at snakke lidt for meget så det var kun de to stræbere Anne Dorte og Trine der havde mulighed for at blive lidt ekstra og gøre deres jakker helt færdige.
Lene og Camillas jakker må i vente i spænding med at se!

lørdag den 12. februar 2011

Velkommen på Rockerborgen

Den første Rockerjakke workshop er skudt igang. I morges kl 9 bød jeg 4 modige indenfor! Desværre ingen billeder fra dagen men i kan se lidt af det jeg har haft gang i, i løbet af ugen.
Mønstrene nåede lige akkurat at blive klar, alt er afprøvet ned til mindste detalje og nu ligger der bunker af mønsterdele klar til at blive lavet om til jakker.

Jeg er tilfreds!

Lover jer masser af billeder af dejlige damer i flotte jakker imorgen!tirsdag den 1. februar 2011

Det er da lidt skørt

Prøv nu lige at se her. Må altså lige vise jer noget som jeg har rodet med i noget tid. Er i gang med en stribe nye applikationer som skal bruges hen over foråret.

Og prøv så lige at se her hos Lis
Og her hos Julia

Hm.....det er sku da sjovt!