torsdag den 22. juli 2010

Quiltet Molly pige jakke#1


Nu får alle mine mange forskellige jakke modeller altså navne.
Denne her pige jakke er ny. Den hedder Molly, opkaldt efter en af Lilly´s gode veninder.
Jeg har langt om længe fundet frem til den helt rigtige pasform.
Det er en lang proces, for jeg går rigtig meget op i at det ender med den helt rigtige pasform og at størrelsen er alderssvarende. Jeg sprætter op og laver om indtil jeg er tilfreds. I dette tilfælde har det betydet at der er gået en hel del tid. Alle detaljer er gennemarbejdet til mindste detalje.
Jeg har et par bestillinger på denne her lille jakke og nu er forarbejdet gjort. Jeg kan endelig komme igang og så er jeg sikker på at produktet jeg sender afsted er iorden.

Denne jakke sættes til salg da den desværre er for lille til Lilly.
Den er syet af Liberty baby fløjl. Printet hedder Poppy&daisy. Farven er desværre udgået i dette print i Tana Lawn´en. Ellers meget smukt og har altid været et af mine farvoritter. Jeg har stadige en lille snas som jeg nok aldrig nænner at bruge.
Kanterne er skåret i lilla Pepper- også Liberty
Foret er bremsilk og lyseblåt. Det er det blødeste åndbare foer på markedet.

Str 3 år
Pris 725 inkl forsendelse+moms


Nye workshops


Så er der oprette et par efterspurgte workshops på Westend Workshops
Tilmelding sker ved "først til mølle" princippet.

Fast syhold er lige på trapperne så hold øje.....

tirsdag den 20. juli 2010

Quiltet voksen jakke #3
Brun Liberty Rossellie, kantet med sort Glenjade.
Tjek workshoppen hvis du vil lære at sy en jakke.

Eller måske var en lille lynworkshop i de basale quilteteknikker på maskine noget for dig??
Hold øje med workshop bloggen.
Meld dig evt som fast læser og få besked så snart vi opretter nye hold.

mandag den 19. juli 2010

Quiltet voksen jakke #2
Syet af Liberty blå Mauvey og kantet med blå Capel.

Jeg laver gerne en jakke til dig i lige den kombination du ønsker. Du kan frit vælge stof fra Thefabriccompany eller fra Shaukat.
Prisen for en jakke er 1900 kr inkl moms og forsendelse.
Jeg laver dem i str 36-42

Du kan også melde dig til min workshop hvis du vil lære at lave din helt egen jakke.

søndag den 18. juli 2010

Vil du med på patchwork workshop i København?


Så tag et kig på min nye blog: WESTEND WORKSHOPS
Vi er ved at oprette masser af skønne workshops og der kommer også faste syhold.
Fra d. 18. august underviser jeg f.eks hver onsdag i at sy børnetøj på et fast syhold.

fredag den 16. juli 2010

Quiltet voksen jakke #1
Endelig har et længe ventet projekt set dagens lys. Den første voksen jakke bestilling er sendt afsted. Projektet har ligget og luret på mig i årevis.

Jakken er gennem quiltet. Der er brugt smuk smuk Liberty, en ny favorit ved navn Rossellie. De skønneste blå nuancer. Kanterne er mørkeblå Capel
Der er kræset om hver eneste detalje, Foret er de luxe kvalitet. Åndbar og krølfri. Bremsilk hedder det. Bare lige en tand mere lækkert end almindeligt foer.
Alle sømme er pænt skjult med bånd og knapperne er af træ og bryder fint.
Pasformen er perfekt og gennemarbejdet.

Ønsker du dig også en jakke så tager jeg gerne bestillinger. Du kan frit vælge Liberty fra www.fabriccompany.dk og jeg laver den i størrelserne 36-42. Du kan få den lige som du ønsker.
Prisen er 1900 kr inkl moms og forsendelse.

Jeg kan kontaktes på marapytta@gmail.com

Det nederste billede blev lige lidt mere farvelade end jeg normalt er vild med, men det var altså lige der spejlet stod og jeg synes det er meget godt at vise jakken på. Kvaliteten er vist heller ikke at prale af, men jeg håber I kan se det for jer?

Det er mit hyggehjørne på værkstedet hvor vi lige kan tage os en lur hvis vi trænger.

Kunne du tænkte dig at lære at sy en jakke til dig selv, så glæd dig. Snart præcenterer jeg min nye blog hvor jeg sammen med Hanne fra Asfalt udbyder alle mulige workshops. Bl.a afholder jeg en "Quilt din egen jakke workshop" i august.

Mere om det snart!
Håber du har lyst til at være med??

søndag den 11. juli 2010

Af hjertet tak!


Er I da helt tossede hvor har det været helt fantastisk med alle jeres medfølende hilsner. Vidste slet ikke hvor dejligt sådan en stor bunke medynk kan føles, hvor meget det hjælper på vej til at komme videre.

Virkelig af hjertet TAK!

Jeg er så overvældet over hvor søde mennesker der findes omkring mig.
Rørt dybt ind, så rørt at vreden og den opgivende følelse næsten er forsvundet.

Egentlig er jeg blevet anbefalet ikke at skrive så meget om situationen, da indbruddet virkede yderst organiseret og udspekuleret.

Fredag morgen tog jeg ned på værkstedet 1-1,5 time før jeg plejer. Min deadline var netop overstået og jeg var ved at sprække af lyst til at komme igang med at sy nogle af mine egne projekter. Endelig er der tid igen til at lave mit eget!! Den morgen kunne jeg af en eller anden grund ikke komme hurtigt nok ud ad døren og lod familien ordne det hele selv der hjemme.

Jeg kommer samtidigt med at en lille gnom af en bom stærk mand kommer ud af min dør, med en stor kasse på skulderen???? Han taler vist ikke dansk men jeg beder ham skride i en fart og lade kassen stå. Han gør som jeg siger og slentrer af sted ned ad gaden. Jeg tror jeg har forhindret et indbrud.
10 sekunder efter kommer der endnu en mand op. En høj klam dansk fyr med en mappe i hånden og en mobiltelefon. Jeg blir rimelig tosset og spørger hvorfor fanden der er to mænd på MIT værksted. Han forsøger at bilde mig en historie ind med nogle køleskabe og at døren bare stod åben. Han sværmer rundt om mig og vil ikke gå. Han går rundt og ser vigtig ud med sin mappe. Jeg tror stadig jeg har forhindret et indbrud. Jeg er helt rundt på gulvet over klamme mands historier men også rimelig bange, for han er underlig. Han går ikke, han bliver og forvirrer mig. Først da jeg vender mig om for lige at få et overblik over situationen ser jeg at der er et stort hul i døren. Tager et kig ind til et helt tomt bord. Maskinerne er væk. Det føles som en film, DET MÅ JO BARE IKKE SKE!!!! Jeg råber af raseri og truer ham med politiet. Mens jeg fumler efter min telefon, forsvinder lortetyven!
Så alt imens han forvirrede mig med mærkelige historier, er de andre jo sluppet væk med mit aller vigtigste, højtelskede , dyrebareste. Mit levetbrød!!!!

De vidste der stod for mange penge maskiner, de vidste jeg først plejer at komme ved 9 tiden. De havde fred og ro der lidt i 8, de ville bare udgive sig for at være fragtmænd hvis nogen spurgte. De var forberedte på at blive overraskede.!

Mega lorte tyve.

Jeg er overbevist om at inde i hans mappe stod der adresser på andre gode steder at lave indbrud.....

Politiet kom ellers på et splitsekund. De var rigtig seje og søde og jeg kastede mig ind i deres bil og vi kørte 500 km/t med blå blink og det hele, rundt på vesterbro for at finde tyvesvinene. Desværre forgæves!

Jeg har fundet en midlertidig løsning. Det er død besværligt og alt muligt. Men det fungerer for nu. Vi fjerner alt af værdi hver aften! De skal ikke tage noget fra mig igen!!! Alle naboer er rigtig søde og vil selvfølgelig holde et vågent øje.

Jeg har tudet i timevis og været ved at sprænge af raseri, men livet går heldigvis videre og ingen kom tilskade. Og hold op hvor er jeg blevet positivt overrasket over hvor søde mennesker der findes. Så mange har bare været på pletten med hjælp. Der er nogle der har været helt ubeskriveligt særlige. I ved selv hvem i er. Af hjertet TAK!

Nu skal jeg igang med at spare sammen til nyt grej, så sig endelig til hvis der er noget i har lyst til at jeg laver til jer. Alle bestillinger modtages med kyshånd!!!

fredag den 9. juli 2010

Fuck!

Har fået sjålet mine symaskiner. Lige her til morgen. Jeg så endda de satans tyvesvin!
Er mere end ulykkelig og dummere end dum, for jeg har ingen forsikring!
Aner helt ærligt ikke hvad jeg skal gøre. De har stjålet mit levebrød!

torsdag den 8. juli 2010

Sommer Liberty shorts
Har syet et par shorts til Lilly og lavede samtidigt et ekstra par som du kan køber på Amio når de åbner 1. august.
Det er str 3-4 år og de koster 319 kr. Send mig en mail hvis du ikke kan vente.
Der er både elastik og bindebånd i livet, applikerede stjerner på baglommen og mange fine små detaljer. De er skønne i dette varme vejr!

onsdag den 7. juli 2010

Quilter voksen Libertyjakker
Nåede min deadline!!!! Har glædet mig sådan til at komme videre med et længe ventet projekt. Her er et lille smugkig. Er i gang med at lave quiltede jakker, i størrelse voksen! De bliver sat til salg her.