onsdag den 24. februar 2010

Hæklet/broderet blomst


Mine første spæde sting....

Synes det er en ret smart blomst. Man hækler først en cirkel og syer den fast med kædesting (mille fleurs hedder det vist)

tirsdag den 23. februar 2010

Quiltet jakke lilla Wiltshire


En lille bestilling er færdig. Har aldirg før lavet jakke i den lilla Wiltshire. Synes den er blevet meget smuk. Kunne godt tænke mig en selv i voksen størrelse!

mandag den 22. februar 2010

Strikket klovn


Jeg har været hjemme hos Hanne Galst idag. Hun er min fars kusine og et håndarbejds mirakel ud over det sædvanlige. Jeg har skrevet lidt om hende før. Hun inspirere mig så jeg får helt røde kinder og jeg har været i himlen hele eftermiddagen. Idag havde hun lovet at lære mig at brodere blomster. Det var så sjovt og jeg skal nok vise jer mere på et andet tidspunkt.

Inden jeg går i seng er jeg bare lige nødt til at dele den her klovn med jer Den har Hanne strikket....bare lige sådan...rystet ud af det ene ærme....og der er mere hvor det kommer fra. Har fået love til at sælge nogle af hendes udsøgte sager og jeg er såååå begejstret. Det er så delikat lavet og fyldt med de lækreste detaljer.

Denne her bliver lige den første smagsprøve.
Den koster 300 kr inkl forsendelse.

tirsdag den 16. februar 2010

torsdag den 11. februar 2010

Patchworkprojekt

Lagt på hylden!


onsdag den 10. februar 2010

Lilla Dufflecoat - small susanna

Har lavet én til. Den er en lille smule større end den blå og lidt længere på ærmerne. Størrelsen er 3 år.
Er helt vild med den nye Liberty. Har ikke brugt den før men synes bare den er så smuk.

Jeg er meget perfektionistisk med mit sytøj og knaphullerne blev bare ikke helt som jeg ville. Ihh! Derfor sælger jeg denne jakke for 600 kr inkl forsendelse.
Det skal dog lige siges at det sikkert kun er synørder som mig som vil lade sig irritere. "Skaden" er absolut ikke katastrofal, jeg ville aldrig sælge noget der ikke var ok!

søndag den 7. februar 2010

Uglefreak


Jeg har samlet på ugler i 10 år eller noget i den stil. Har en pænt stor samling, hvis jeg selv skal sige det. Nogen gange kommer der tit nye til, andre gange er der langt i mellem. Den her er en af de nyeste. Et billede på min væg. Det er vist et linoleumstryk, fundet i Buddinge:-) Elsker den!!

lørdag den 6. februar 2010

Blå DufflecoatJeg er i rigtig jakke humør og har lavet en endnu en ny model. En rigtig sød forårsjakke. Modellen er fundet i en gammel bog jeg har fra min mor (Det er ikke Elsebeth Gynther). Den er lavet ret finurligt med hætten der går med ned i både forstykke og bagstykke.
Jakken er gennemfoeret med Liberty, den blå/brun poppy&daisy som jeg j holder så meget af. Jeg har lagt et lag tinsulte i, så den er dejlig lun. Størrelsen er 3 år.
Den er lige en anelse for lille til Lilly (4 år til sommer) så den er til salg for 700 kr inkl forsendelse. Har taget en masse billeder, synes ikke helt lækkerheden kommer rigtig til sin ret, er bare ingen mesterfotograf.

torsdag den 4. februar 2010